Dolní Bělá skvělou druhou půlí obrala o body Blatnici!


Branky


0

 

Skóre se v utkání přelévalo z jedné strany na druhou, vše nakonec hosté rozsekli dvěma brankami v samotném závěru střetnutí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Dolní Bělá, ač v tabulkovém postavení daleko za Blatnicemi, dokázala na podzim svého soka rozstřílet 8:1 a uspěla i dnes. Ale pojďme popořadě. Hosté začali i na jaře lépe a odměnou jim byla po zhruba čtvrt hodině hry vedoucí branka. Lukáš Kolář si za půlkou narazil s Turjanicou a řítil se sám na gólmana Filipa a vše zakončil přízemní střelou na vzdálenější tyč. Inkasovaná branka Blatnici probudila a ta ještě do přestávky stihla vývoj utkání otočit ve svůj prospěch. Nejprve Michal König uspěl levačkou střelou na bližší tyč z levé strany pod břevno. V závěru poločasu pak Michal Greif vystihl soupeřovu rozehrávku ve vápně a obstřelením rozvlnil síť.   

 

Jenže druhý poločas vyšel na výbornou hostům. Již po necelých pěti minutách hry srovnal Tomáš Bušek, který si narazil se spoluhráčem ve vápně a prostřelil Filipa. Zlom duelu pak přišel v závěru. Koudela oslovil ve vápně trestuhodně neobsazeného Lukáše Matoušíka, který si míč zpracoval a levačkou zamířil přesně k tyči. Vzápětí Polcarův centr neudržel gólman a Pavel Kaprál dorážkou zpečetil výhru svých barev. Domácí ještě měli zhruba deset minut čas na to, s duelem něco udělat, ovšem skóre se již nezměnilo a oba celky tak aktuálně dělí v tabulce již jen šest bodů.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice
Štýs Roman: "Byl to vyrovnaný zápas, bohužel my jsme své šance neproměnili a hosté ano."

TJ Sokol Dolní Bělá
Matoušík Lukáš: "Začali jsme aktivně, zaslouženě jsme vedli. Jenže pak jsme polevili, soupeř byl aktivnější a vývoj skóre točil .Ve druhé půli jsme ovšem byli lepší a zaslouženě vyhráli. "



Počet diváků: 65. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - KAFKA Václav (N), KONVALINKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.