Ledce vystavily šach-mat v závěru zápasu!


Branky


0

 

Bezbrankový výsledek dvou silných celků vydržel do pětasedmdesáté minuty, kdy hosté jedinou brankou střetnutí dokázali vybojovat všechny body.  

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Ledce vyzrály na podzim v desátém kole na Líně těsně 4:3 a drama to bylo mezi oběma celky i dnes. Lépe začali domácí, v první půli byli k brance blíže. Nejprve Kracík nastřelil tyč za Pochobradským, nebezpečně také hlavičkoval po centru Tycar. Ovšem podobně jako hosté Líně brankovou síť nerozvlnily a na padesát přítomných fanoušků bylo v očekávání, jak napínavý duel dopadne. 

 

 

 

Rozřešení přišlo v pětasedmdesáté minutě. Dva metry před pokutovým územím Baníku byl atakován Mravík a sudí Kořan k nelibosti domácích odpískal volný přímý kop. K tomu se postavil Hano a jeho střílený centr ještě hlavou umístil mimo dosah Anderse Pavel Kraček. Ve stejné minutě navíc dostal druhou žlutou kartu Jan Tycar a Líně tak dotahovaly v oslabení. Blíže ke gólu ale již byli pouze hosté, když na 1:1 na tyčky srovnal po pěkné ráně levou nohu, kterou jak sám říká, má pouze na opírání, Havránek. V duelu o dvanácti žlutých kartách a jedné červené tak nakonec uspěly Ledce a nadále drží trojlístek vedoucích týmů, naopak Líně se podruhé v řadě, navíc před svým publikem, nedokázaly gólově prosadit.  

        

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Aschenbrenner Petr: "Nikdy jsem si za celý svůj život nestěžoval na rozhodčího, ale dneska to tedy dost ovlivnil. Šance jsme měli, ale neproměnili jsme je. Mohlo se vše vyvíjet úplně jinak."

FK Ledce
Matějka Marek: "Velice tvrdé utkání z jejich strany, až surové. V prvním poločase měly šance oba celky, pak již domácí šance neměli, ve druhé jsme je totiž k ničemu nepustili a kontrolovali hru."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOŘAN Josef - KOUBÍK Zdeněk (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.