Líně čtyřmi góly v Trnové stvrdily formu!


Branky


0

 

Hosté pokračují ve sbírání bodů  a již mají nadosah nejvrcholnější pozice, domácí naopak zůstávají po prohře u dna.  

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Líně na podzim na Trnovou před svým publikem vyzrály těsně 2:1, dnes i díky skvělé první půli byl výsledek jasnější. Klid na hostující kopačky dodal již ve druhé minutě Antonín Mašek, který přijal příhru do vápna od Kuny a úspěšně zakončil mimo dosah Klika. Za další čtvrthodinku skóre narostlo. Šluk našel opět Antonína Maška osamoceného před gólmanem domácích a ten jej dokázal prostřelit.  Poločas hrůzy pro Trnovou dokonal David Čechura, který ve vápně oslovil opět Šluk. Na třicet přítomných fanoušků mohlo o přestávce jen věřit, jestli se jejich tým vyhoupne k velkém obratu.

 

 

 

Ten ovšem nenastal. Domácí sice stejně jako v první půli měli několik zajímavých příležitostí, ale Andres byl dnes k nepřekonání. Jediný střelecký zápis tak zaznamenal již jen Milan Šluk, který se zakončil po přenesení hry zprava doleva do vápna. Líně jsou tak páté, domácí zůstávají poslední.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová
Webr Jiří: "Hosté byli lepší, psychicky jinde než my. My už jsme labilnější. Šance jsme měli, bohužel je neproměnili."

TJ Baník Líně
Aschenbrenner Petr: "Podržel nás brankář, jinak kolektivní hra, s radostí, bojovný výkon."



Sestavy


TJ Sokol Trnová
M. Klik [-] - P. Pešek [-] , P. Kříž [-] , J. Webr [-] - J. Kříž [-] , J. Kříž [-] (73. B. Švancar [-] ) - P. Mazák [-] , M. Hauzner [-] (66. J. Finklar [-] ) - Š. Magyar [-] (56. D. Mazák [-] ) , L. Kučera [-] , J. Roztočil [-]

TJ Baník Líně
R. Anders [-] - A. Mašek [-] (65. M. Vágner ml. [-] ) , J. Antoš [-] , M. Kuna [-] (84. T. Junk [-] ) , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] (46. A. Fekete [-] ) , M. Šluk [-] , D. Čechura [-] , M. Dudík [-] , P. Staškovič [-] , T. Šoul [-] (41. O. Mašek [-] )

ŽK: 28. P. Mazák , 44. J. Kříž , 74. P. Kříž - 81. P. Staškovič .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - KLIK Josef (N), TOPTEJ Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.