Dolní Bělá pěti góly ovládla záchranářský duel!


1

 

Domácí přeskočili díky výhře svého dnešního soupeře v tabulce a dali mu tak do rukou Černého Petra.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Diváci v Trnové na podzim viděli pouze jedinou branku, i za tu ale jejich barvy braly tři body. Dnes to byli znovu domácí, kdo uspěl, gólů ale fanoušci viděli hned sedm. Po necelé půl hodině hry otevřel střelecký zápis Lukáš Kolář, který zakončil kombinační akci svého celku a Dolní Bělá byla rázem o krok napřed. Jenže hosté udeřili za necelé tři minuty. Zahrávali rohový kop, který přistál přesně na hlavě Michala Hauznera a ten poslal balón neomylně do sítě. Za nedlouho poté navíc Trnová dokonala v duelu obrat. Jakub Kříž natáhl ke střele z dobrých třiceti metrů a povedenou ranou vymetl pavučiny v šibenici. Jenže Dolní Bělá odpověděla prakticky ihned po rozehrání. Koudela centroval z pravé strany na zadní tyč, kde již číhal Ladislav Pešička a hlavou poslal loptičku do protějšího růžku Klikovy branky. Poločas tak byl remízový a na šedesát přítomných fanoušků jen mohlo o přestávce věřit, že jejich tým urve všechny body, což by znamenalo přeskočení právě dnešního soupeře v tabulce a odpoutání se tak z posledního místa.

 

 

 

To se však dlouho ne a ne povést, až přišlo rozmezí osmdesáté a devadesáté minuty. Nejprve vítěznou trefu zapsal ostrostřelec Michal Bernášek. Po chvilce vybojoval Pešička míč ve vápně Trnové, posunul na Lukáše Matoušíka a ten přízemní střelou k tyči dodal na kopačky svého celku klid. Definitivní podobu dal výsledku opět Michal Bernášek, který pelášil sám na brankáře soupeře a povedeným lobem zpečetil dnešní zápas. Domácí tak přeskočili Trnovou v tabulce a již nejsou poslední, rozdíl je mezi oběma soupeři aktuálně dva bodíky.    

         

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Matoušík Lukáš: „Od začátku jsme byli aktivnější, lepší a naštěstí jsme brzy vyrovnali a ve druhé polovině rozhodli.“

TJ Sokol Trnová
Webr Jiří: „Neproměnili jsme gólové šance, domácí naopak využili, co měli. Hlavně mě mrzí výkon rozhodčího, máme na to takovou smůlu. Mančaft má navíc a tohle nás drtí.“



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - L. Pešička [-] , J. Volf [-] , J. Koudela [-] , O. Sýba [-] - L. Kolář [-] (78. P. Kaprál [-] ) , L. Pešička [-] , D. Koudela [-] , T. Bušek [-] - M. Bernášek [-] , J. Turjanica [-] (85. L. Matoušík [-] )

TJ Sokol Trnová
M. Klik [-] - P. Pešek [-] , P. Kříž [-] , J. Webr [-] , P. Vodička [-] - J. Kříž [-] , L. Baloun [-] , J. Kříž [-] - P. Mazák [-] , M. Hauzner [-] - Š. Magyar [-]

ŽK: 28. J. Volf - 43. P. Mazák , 59. Š. Magyar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: REIPRICH Václav - PECHÁT Jan (N), KLIK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 5. 2016 10:15
asi jsem byl u trnovských gólů na jiném zápase... :-D