Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Dobříče si odvezli všechny body


Branky


0

I když se z první branky zápasu radovali domácí z TJ Nekmíř, 3 body si nakonec po obratu skóre odvezli hosté ze Sokola Dobříč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dokonalý obrat

První branka padla už v 5.minutě, když gól vstřelil hráč domácích Daniel Jícha. Radost Nekmíře ale vydržela pouze do 35.minuty, kdy na 1:1 srovnával útočník Dobříče Václav Zeman. Do kabin se šlo za stavu 1:2, neboť před koncem prvního poločasu hosté udeřili podruhé. Štěpán Levora rozvlnil síť domácího brankáře v 41.minutě.

Levora dal nakonec 3 branky

Do druhé půle nastoupila obě mužstva v nezměněných sestavách. Netrvalo dlouho a skóre se opět měnilo. V 52.minutě se znovu prosadil Levora a hosté už vedli o dvě branky. Náskok ještě zvýšil v 70.minutě Václav Zeman a hráči Sokola Dobříč si mohli užívat komfortní náskok. Pátý zásah se podařil v 76. minutě Levorovi a o poslední úpravu skoŕe se ještě postaral domácí obránce Michal Kochan, když překonal brankáře hostů v 77.minutě. Domácí jsou s 25 body na 10. místě tabulky, hosté jsou sedmí.



Ohlasy k zápasu


TJ Nekmíř
Petr Gruber: První poločas jsme byli lepší. Od začátku sezóny máme problém na postu brankáře. Chytají nám hráči z pole.

TJ Sokol Dobříč
Václav Lomička: Domácí měli ze začátku převahu a povedlo se jim dostat se do vedení. Nám se ale podařil obrat a nakonec jsme vyhráli. Ale utkání nebylo zdaleka tak jednoznačné, jak by se mohlo zdát. Výkony obou mužstev mohly být lepší.



Sestavy


TJ Nekmíř
T. Loukota [-] - D. Jícha [-] , L. Koudela [-] , T. Broschardt [-] , J. Urbánek [-] , E. Ramadan [-] , M. Mazanec [-] , V. Šoul [-] , M. Kochan [-] , J. Todt [-] , P. Homola [-]

TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - D. Cink [-] , F. Souček [-] , J. Kusák [-] , R. Strych [-] - V. Šimice [-] , P. Beran [-] - Š. Levora [-] , V. Zeman [-] , M. Fencl [-] - J. Zavřel [-]

ŽK: 71. J. Todt - 65. V. Zeman , 76. F. Souček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.