Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nádherná otočka Všerub!


Branky


0

Všeruby před zápasem už měly svoji čtvrtou pozici jistou, jelikož Pňovany vyhrály v sobotním utkání. Líně vstoupily do zápasu velmi dobře a po 1. půli se dostaly do vedení 1:3. 2. půle už byla o něčem jiném a domácí otočili stav zápasu z 2:4 na konečných 5:4. Otočka trvala pouhých 12 minut. Všeruby končí na 4. místě tabulky. Líně si o jednu pozici pohoršily a končí na 7. místě tabulky. Oba týmy teď mohou oslavit konec sezóny, soustředit se více na odpočinek a zhojit různá zranění. Gratulujeme oběma týmům k úspěšnému zvládnutí celé dlouhé sezóny!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekané vedení Líní

Už před zápasem bylo jisté, že Všeruby skončí na 4. místě tabulky. Poslední zápas před domácími diváky si mohly jen užívat. Na druhé straně hosté dnes museli bodovat, aby ještě udrželi šestou pozici. Domácí měli na střídačce 5 hráčů. Na druhé straně byla lavička o něco chudší. Líně měly k dispozici 2 hráče na vystřídání. Utkání bylo celkem vyrovnané. Lépe do něj vstoupili hosté, kteří už v 13. minutě zásluhou Alana Grätsche se dostali do vedení 0:1. Za dalších pár minut Tomáš Šesták dostal svůj tým do dvougólového vedení. Branka padla v 17. minutě. Ve 22. minutě udělaly Líně svému vedoucímu velikou radost, když už vedly 0:3. Autorem branky se stal Václav Pokorný. Domácím se podařilo ještě v této půli snížit. Ve 41. minutě se stal úspěšným střelcem Jan Vrba. Domácí obdrželi v této půli jednu žlutou kartu. Z podstatných událostí to je tak vše a obě mužstva za stavu 1:3 odešla do kabin.

 

"Mladší koně" úřadovali

Do 2. půle domácí neměli, co ztratit. Domácí hráli v této půli o dost lépe než předchozí dějství. Skvělý hráč Jiří Balvín v 56. minutě snížil na 2:3. Domácí se dostali hostům pomalu na kobylku a s Líněmi to vypadalo velmi špatně. Domácí provedli za celý zápas svoji jedinou změnu v sestavě a to v 63. minutě. Hosté ještě bojovali a dostali se znovu do dvougólového vedení. V 66. minutě Antonín Mašek byl šťastným skórujícím. Od té doby se brankostroj hostů zastavil a domácí začali svého soupeře přehrávat. V 73. minutě snížil stav skóre Dominik Rubáš. Jak se blížil konec zápasu, tak Líně začaly fyzicky odpadat. Této možnosti nejvíce využil zkušený mazák Jan Hyrát, který je hráčem A-týmu. V 76. minutě vyrovnal stav zápasu na 4:4. To ale nebylo vše. Hyrát přidal dnes již svůj druhý gól a poslal svůj tým poprvé do vedení. Branka padla v 85. minutě. Tím pádem bylo hotovo. Líně se už na nic nezmohly a Všeruby mohly slavit vítězství 5:4. Utkání se odehrálo velmi v klidu. Byly rozdány jen 2 žluté karty. Tento zápas byl tedy poslední pro oba celky. 

 

Gratulujeme mužstvu SK Všeruby B k 4. místu v sezóně!!!

 

Gratulujeme mužstvu TJ Baník Líně B k 7. místu v sezóně!!!

 

Sezóna byla velmi dlouhá a nyní je ten pravý čas na odpočinek. Přejeme hodně štěstí a zdraví oběma týmům, ať se jim podaří vyšplhat na co nejvyšší příčky v následující sezóně!!!

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby B
Jaroslav Zeman (trenér A mužstva, hráč B mužstva): Byl to vyrovnaný zápas. Střelecky jsme byli lepší. Kluci poslední zápas odehráli v pohodě. Sezónu hodnotím kladně, protože jsme se umístili v popředí tabulky. Jsme rádi, že jsme zapojili mladé kluky a dorostence a to hodnotím kladně. Splnilo to účel.

TJ Baník Líně B
Milan Vágner (vedoucí, hráč): Fotbal byl velmi dobrý. Z počátku jsme byli lepší, pak ale ve 2. půli jsme začali fyzicky odpadat a domácím se prosadili mladší koně. Nebylo to špatný a hodnotím to pozitivně. Škoda, že jsme to neudrželi alespoň na remízu. Se sezónou jsem průměrně spokojen. Neskončili jsme úplně na zadních pozicích tabulky.



Sestavy


SK Všeruby B
P. Kotva [-] - S. Kudík [-] , K. Bárta [-] , J. Převor [-] - R. Herák [-] , J. Hyrát [-] - J. Jendek [-] , J. Balvín [-] - V. Greiner [-] , J. Vrba [-] (63. D. Rubáš [-] ) , J. Vrba [-]

TJ Baník Líně B
O. Mašek [-] - T. Šesták [-] , V. Pokorný [-] , J. Šlouf [-] , P. Princl [-] , A. Grätsch [-] , M. Šluk [-] , M. Boreček [-] , A. Mašek [-] , A. Fekete [-] , V. Beran [-]

ŽK: 44. V. Greiner - 71. O. Mašek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KRAUZ Jan - HODINA Martin (N), ASCHENBRENNER Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.