Mladý tým Pňovan vyloupil silnou Blatnici!


Branky


0

Utkání mezi Blatnicí a Pňovany se dalo očekávat, že bude velmi vyrovnané, jenže tomu tak nebylo. Hosté měli více ze hry a bylo to dáno i tím, kdy v 1. půli dostal jeden z řad domácích červenou kartu. Tento moment byl stopkou jak pro onoho hráče, tak pro celý tým Blatnice. Pňovany si vezou domů zasloužené vítězství 1:2 a boj o 3. pozici se Všeruby je tak stále otevřený. Pro Pňovany hraje fakt, že mají odehrána o 2 utkání méně. Prohra Blatnice přinesla radost prvním Hunčicím, které tak mají postup do III. třídy jistý!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kulhánkovo vyloučení přišlo Blatnici draho

Před zápasem se dalo očekávat, že to bude vyrovnané utkání a Blatnice na své půdě svého soupeře pořádně zatlačí, ale tento fakt se nepotvrdil. Hosté byli ti, kteří diktovali tempo hry. Jejich aktivita se jim vyplatila, protože ve 22. minutě otevřeli skóre zápasu. Autorem branky byl Václav Dražský, ke kterému se míč náhodně odrazil, a on stál v úrovni penalty sám před brankářem. Svoji šanci bez problému proměnil. Hosté tak vedli díky svému důrazu 0:1. Poté přišel zlomový moment celého zápasu, kdy Hynek Kulhánek zezadu úmyslně podrazil jednoho z řady hostů a tady se nedalo nic jiného dělat než vyloučit Kulhánka ze hřiště a poslat ho tak do sprch. Poté se v 10 hráčích musela Blatnice trochu semknout a držet obranu. Po tomto vyloučení přišel rychlý gól Pňovan, kdy ve 39. minutě se prosadil Luboš Mečl. Branka padla velmi obdobně jako ta první. Domácí se v deseti snažili a dostávali se alespoň do malých příležitostí, ale k ohrožení brány nedocházelo. Obě tak mužstva odešla do kabin za stavu 0:2. Pro hosty byl tento průběžný výsledek zasloužený.

 

 

 

Snížení přineslo malé zdramatizování

Do 2. půle chtěli hosté nastoupit s tím, že si podrží náskok až do konce, když měli zápas tak výborně rozehraný. Jenže Blatnici se podařilo celkem rychle snížit a to v 58. minutě, kdy Josef Kovač překonal brankáře hostí hlavičkou. Branka padla z nepovedeného výkopu hostů. Tento gól domácí nakopl k výrazné aktivitě a napadali svého soupeře i v 10 lidech. Blatnice hrála vše na jednu kartu a měla otevřená zadní vrátka a Pňovany se snažily toho využít a vstřelit nějakou tu branku z breaku. Hosté pár těch šancí měli, ale žádná pro ně bohužel nevyšla. Když už moc času do konce zápasu nezbývalo, tak se už zápas jen pouze dohrával. Domácí, kteří se alespoň snažili nakopávat balony na jejich jednoho útočníka, tak jim pomalu začala docházet energie. Hostům se dnes povedl zázrak a dokázali porazit doma silnou Blatnici 1:2! Zápas přinesl jednu žlutou a jednu červenou kartu. Tato výhra Pňovan musela pro Hunčice přinést neskutečnou radost, jelikož tato prohra Blatnice posunuje Hunčice do III. třídy!!! A to do konce sezóny zbývají každému celku odehrát 3 utkání. Hunčice si tak mohou zbylé zápasy jen užívat. Blatnice tak s největší pravděpodobností skončí letos na pěkném 2. místě. Pňovany si touto výhrou udržely velikou naději na zisk třetí příčky. Vzhledem k výsledku nejmenujeme za hosty žádného hráče. Za domácí jmenujeme Václava Dražského a kapitána Václava Albla. Pro jmenované hráče máte možnost hlasovat do středy do 12 hodin!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice B
Domácí se k zápasu nevyjádřili:

TJ Sokol Pňovany
Ondřej Bindar (hráč): S výhrou jsme dnes spokojeni. Od začátku jsme čekali, že to bude vyrovnaný zápas, ale naštěstí se nepotvrdilo, že by nás Blatnice tlačila. Nám se povedl vyhrát 1. poločas, kde navíc přišel zlomový moment zápasu, kdy jejich hráč se nechal vyloučit. 2. půli už jsme si pohlídali.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOŘAN Josef - LANDAU František (N), ALBL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.