Šlágr kola ovládly Hunčice!


0

Utkání 2 aspirantů na postup vyzněl lépe pro domácí, kteří si jdou jasně za postupem. Hunčice tak porazili svého rivala těsným výsledkem 2:1. Pro domácí to bylo opravdu vydřené vítězství, protože od 70. minuty museli hrát o 10 lidech a to bylo pro ně velmi těžké. Přesto, dokázali své jednobrankové vedení udržet až do konce zápasu. Momentálně mají na Blatnici náskok 5 bodů a ještě 1 zápas k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

TOP události

Od tohoto zápasu se dal očekávat velmi vyhecovaný souboj. Jenže tomu tak nebylo. Diváci mohli vidět velmi poklidnou a vyrovanou hru. Obě mužstva měla velké šance. V této půli se událo asi to nejdůležitější z celého zápasu, ale všechno popořadě. Jako první otevřeli skóre zápasu domácí. Branku vstřelil Tomáš Remeš již v 9. minutě. Hra poté plynula dále svým stejným tempem. Po několika slibných příležitostech se prosadili opět Hunčice, které navýšily své vedení na rozdíl 2 branek. Autrorem této branky se stal Pavel Hanzlíček. Hosté ještě nic nebalili a povedlo se jim snížit na 2:1 ve 40. minutě. Zásluhu na tom měl Hynek Kulhánek a to byl poslední střelec tohoto zápasu. K tomu se ještě dostaneme. Obě mužstva tak odešla do kabin za celkem vyrovnaného stavu 2:1.

 

 

 

 

 

Stopka pro Hanzlíčka a velký boj o udržení skóre

Své jediné střídání zápasu provedli domácí hned na začátku 2. půle přesněji ve 46. minutě. Hosté také střídali ve stejnou dobu alespoň 1 hráče. Průběh 2. půle byl obdobný jako ten v 1. půli. Přesto se žádnému týmu nepodařilo skórovat. V 70. minutě se domácím přihodila nemilá událost. Pavel Hanzlíček st., který už měl na svém kontě neprávem 1 žlutou kartu, obdržel nyní i druhou a musel odejít do sprch. Svůj tým tak výrazně oslabil. Hosté pak přidali na své síle a pro Hunčice to bylo velmi obtížné udržet tento stav celých 20 minut. Hunčicím se to ale nakonec povedlo a doslova vydřely vítězství 2:1, které tak proměnily v důležité 3 body. Hráči domácích byli ke konci zápasu totálně vyřízeni. Rozhodčí v tomto zápase nepodal až tak dobrý výkon, protože trochu zbytečně poslal Hanzlíčka do šaten a pískal i nesmyslné outy a to i přesto, že oba týmy se shodli na jakou stranu se má zahrávat out, přesto byl rozhodčí proti. V zápase se celkem udělovali 4 žluté karty a 1 červená. Jako nejlepší hráče za domácí jmenujeme Jiřího Konarského a Tomáše Remeše. Vzhledem k nevyjádření zápasu ze strany hostů nejmenujeme nikoho. Hlasování bude probíhat tradičně až do středy do 12 hodin!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hunčice
Milan Zeman (sekretář a hráč): Podali jsme pěkný výkon a zvítězili jsme silou vůle. Ke konci to byl z naší strany velmi ubojovaný výkon. Dřeli jsme až do konce. Po zápase naši kluci do slova padali na hubu. Pěkně jsme to vybojovali a je to pro nás důležité vítězství.

TJ Slovan Blatnice B
Hosté se k zápasu nevyjádřili:



Počet diváků: 45. Rozhodčí: KLIK Karel - ŠIMÁČEK Marek (N), LANDAU František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.