3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov si poradil s Přehýšovem!


Branky


0

Utkání 2 posledních celků tabulky mezi TJ Sparta Sulkov B a TJ Sokol Přehýšov vyšlo vítězně pro domácí. Sulkov zvítězil v poměru 3:0 a i když tomu výsledek neodpovídá, hra byla více vyrovnaná než by se zdálo. Sulkov tak už po druhé na jaře dokázal bodovat, za to Přehýšov stále na své první jarní body čeká. Sulkov odskočil svému soupeři momentálně na rozdíl 6 bodů a dostává se na 8. místo tabulky, ale deváté Kunějovice s 9 body mají ještě 2 zápasy k dobru.

Důležitá poznámka: Od teďka máte všichni možnost ohodnotit zápas v různých kategoriích např.: výkony obou týmů, výkony rozhodčích, kvalita zápasu, nápoje, jídlo, hrací plocha, zázemí, můžete ohodonotit i celou sestavu týmu, jaký kdo podal výkon, bodovat můžete od 1 do 10, 10 je nejlepší a 1 nejhorší. POZOR: OHODNOTIT ZÁPAS MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ. Pokud nejste ještě registrováni, nevadí. Stačí na těchto webových stránkách vyplnit registrační formulář, který vám zabere max. 5 minut. A poté už se můžete s chutí pustit do hodnocení. Chceme tak zjistit, kde je jaká úroveň ať už rozhodčích nebo zápasu. Kdo má lepší zázemí či hřiště. Podle vašeho hodnocení jednotlivých hráčů můžeme také vybrat ty nejlepší do sestavy kola. Využijte této příležitosti a pomozte nám tak vytvořit statistiku jednotlivých údajů, aby se vědělo, kde kdo je v čem lepší a v čem horší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proměnění všeho co se dalo

Tento zápas byl bojem o 9 pozici v tabulce. Přehýšov měl možnost se bodově dostřelit Sulkovu. Obě mužstva nastoupila k zápasu téměř ve shodném počtu hráčů. Domácí neměli žádnou možnost střídání a hosté měli pouze 1 hráče na lavičce. Takže v tomhle ohledu byli možnosti obou týmů vyrovnané. Hned první minuty ukázaly, že to bude velmi vyrovnaný zápas. Hosté byli o něco málo lepším týmem na hřišti, ale nedokázali proměňovat své obrovské příležitosti. Domácí nevystřelili v podstatě skoro na bránu a přesto využili všechno co se dalo. Jako prvním střelcem zápasu se stal domácí Jiří Dubský, který otevřel skóre zápasu na 1:0. O chvíli později se prosadili opět domácí a zvyšovali už svůj náskok ve 27. minutě na 2:0. Autorem branky se stal Miloš Janout. Hosté se opravdu snažili, ale všechno co nedokázali proměnit je až neuvěřitelné. Snad 2x nedokázali z úrovně malého vápna trefit bránu. Domácím se hra velmi dařila a ve 38. minutě už vedli 3:0. Zásluhu na této brance měl Jaroslav Straka. Dalo by se říct, že domácí gólman své mužstvo v těžkých chvílích podržel. Obě mužstva odešla do kabin za stavu 3:0 a hosté měli o čem přemýšlet, aby mohli ještě něco se zápasem udělat.

 

 

2. půle už bez gólů

2. poločas nabídl opět vyrovnanou podívanou. Mužstva neměla moc možností na střídání a tak se tréneři museli spokojit s tím, co měli k dispozici na hřišti. Hosté mají ve svém kádru většinou mladé kluky, takže oni teprve získávají zkušenosti a chce to chvíli píle než se kluci sehrají a doufejme, že to bude jen a jen lepší. Domácí Sulkov si vytovřil ještě sem tam pár šancí, ale nedokázal je proměnit. Přehýšovští na tom byli poměrně stejně. Jen trocha štěstíčka jim chyběla, aby dokázaly vstřelit alespoň gól útěchy. To se jim bohužel nepovedlo a celý zápas skončil 3:0 jako v 1. poločase. Celé utkání se obešlo bez karet. Zápas probíhal v poklidném duchu. Jako nejlepší hráče z řad domácích jmenujeme gólmana Josefa Blahouta a kapitána Jiřího Dubského. Vzhledem k výkonu hostů nejmenujeme žádného hráče do sestavy kola. Hlasování probíhá až do středy do 12 hodin!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov B
Pech (předseda): Se zápasem jsem spokojen. Dokud naši hráči měli síly v 1. půli, tak to šlo. Všechny branky jsme vstřelili právě v 1. poločase. Pak už jsme trochu fyzicky odpadali, ale dokázali jsme udržet pro nás skvělý výsledek 3:0 a jsme za to rádi.

TJ Sokol Přehýšov
Roman Routschka (trenér): Celkem byl zápas vyrovnaný, byli jsme i o něco lepší. Škoda, že jsme neproměňovali naše šance. Domácí vytěžili z minima maximum. Náš tým má v kádru většinou samé mladé kluky, takže si musí teprve sednout. Postupem času získávají zkušenosti. Jak se vám říkal minule, chce to čas. Ale je škoda, že jsme nedokázali vstřelit alespoň nějakou branku.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov B
J. Blahout [-] - R. Javorský [-] , J. Dubský [-] , D. Štípek [-] , M. Třeštík [-] , M. Janout [-] , J. Straka [-] , D. Mečl [-] , P. Kubík [-] , D. Rolník [-] , M. Beran [-]

TJ Sokol Přehýšov
M. Hošťálek [-] , M. Heřman [-] , D. Svoboda [-] , J. Hána [-] , P. Koreš [-] , M. Rác [-] , V. Čech [-] , B. Kuchynka [-] , V. Macháček [-] , J. Šnajdr [-] , R. Fišer [-]

Místo: Sulkov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - PECHÁČEK Petr (N), MAŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.