1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezgólový zápas rozhodli až penalty


Branky


0

V utkání 2 horších týmů tabulky TJ Sokol Kozolupy B - TJ Sparta Sulkov B museli dnes rozhodnout až penalty. Domácí byli posíleni o dravé mládí, které přidalo fotbalu rychlost. Na obou stranách bylo nespočet příležitostí, přesto si diváci museli počkat až na pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí aktivita neproměnila své šance

Domácí tým dnes nastoupil hned v úvodu zápasu s novými 3 posilami. Jednalo se o dorostence, což mělo velký přínos pro rychlejší fotbal. Sice ještě nemají tolik zkušeností, ale hodně se uplatní po fyzické stránce. Hned v úvodních minutách měli domácí spoustu šancí, kterých nedokázali naplno využít. Kozolupští si vypracovali během 1. poločasu 4 větší šance na vstřelení branky. Jen kousek štěstí by potřebovali domácí, které ale bohužel nebylo na jejich straně. Hosté si vypracovali jen jednu vážnější šanci, které také nedokázali naplno zúročit.  Oba celky se tak rozešli do kabin smírně v poměru 0:0. Na pohled to vypadala jako nudná půle. Ale že nepadly žádné branky, není vůbec na škodu. Každopádně hra byla otevřená a zvítězit tak mohl kdokoliv.

"Ani za 2 dny bychom nedali gól"

Hned z kraje 2. poločasu přišel na hřiště další dorostenec za domácí. Kozolupští se hodně snažili hru rozproudit a strhnout tak výsledek na svoji stranu. Šancí mohla hrstka diváků vidět nespočet. Ale to štěstíčko tam chybělo. Jako by ta branka hostů byla pro ně zakletá. Holt každý den se úplně tolik nedaří i když jste lepším týmem na hřišti. Ale Sulkovští také měli i ve 2. poločase co ukázat. Jen si nedokázali vypracovat moc příležitostí ke vstřelení první branky zápasu. Hra běžela plynule dál. Ani hlavní arbitr pan Petr Kříž nemusel ukazovat nikomu žlutou "kartičku". Ale ukázalo se, že do šancí se spíše z domácích dostávali ti zkušenější matadoři než dravé mládí. Ti ještě toho mají dost před sebou. Vše napoví čas. V 90. minutě rozhodčí odpískal konec základní hrací doby a zápas dospěl až do penalt. Přesto, že diváci neviděli ani v 2. půli gól, stále to neměnilo nic na pěkném výkonu obou mužstev. 

Prosadil se opět lepší tým

Všichni moc dobře víme, že penalty jsou loterie a tady mohl zvítězit kdokoliv. Jako první zahajovali pokutový kop hosté. Sulkovští v následujících 4 kopech 2krát nedokázali proměnit své šance. Za to domácí se ujali svých kopů svědomitě a spřehledem je proměnili. Ve 4. sérii, když byl stav 3:2 pro domácí, tak si vzal míč na starost Kozolupský Vojtěch Kovář, který nezávahal jako jeho předchůdci, kterými byli Radek Kasal, Milan Janko a Petr Mošna. Po proměnění branky Vojty Kováře mohli domácí slavit těžce vybojované vítězství, které si přece jen zasloužili svým výkonem a odhodláním. Doma tak mohou slavit alespoň 2 cenné body. Momentálně ztrácejí na čtvrtý a pátý celek tabulky 2 body. Takže boj o čtvrté místo je ještě hodně otevřený. Nechme se překvapit, co nám přinesou další zápasy. Hosté si alespoň za svoji bojovnost odvážejí domů 1 bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy B
Jan Hucl ml. (trenér): S celkovou hrou jsem spokojený, je škoda, že jsme nedokázali vstřelit gól už v základní hrací době. Ale jsem rád, že jsme nepustili hosty téměř do žádných šancí. Byli jsme také posíleni o 4 dorostence, kteří sice nemají tolik zkušeností, ale je vidět, že fyzicky jsou na tom velmi dobře. Vítězství na penalty beru. Bylo to pro nás zasloužené.

TJ Sparta Sulkov B
Kubát (kronikář): S hrou našich kluků jsem spokojený. I když výsledek skončil 0:0 a šlo se do penalt, tak přesto to byl pěkný fotbal. Myslím si, že jsme měli i víc šancí, které jsme ale bohužel nedokázali proměnit. Penalty, to už je taková loterie. Škoda, že jsme prohráli. Ale takový je fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy B
M. Sazeček [-] - V. Ptáček [-] (27. M. Pazderník [-] ) , J. Roda [-] , R. Kasal [-] , F. Stehlík [-] - P. Kvapil [-] (46. L. Pešík [-] ) , M. Janko [-] , V. Kovář [-] , M. Maštalíř [-] - P. Mošna [-] , M. Vetešník [-] (46. P. Pancurák [-] ) -

TJ Sparta Sulkov B
J. Blahout [-] - M. Janout [-] , R. Valenta [-] , J. Dubský [-] , J. Straka [-] , P. Novotný [-] , D. Tomáš [-] , M. Rolník [-] , D. Rolník [-] , P. Kubík [-] (63. R. Javorský [-] ) , P. Pecháček st. [-] (32. P. Kubeš [-] )

Místo: Kozolupy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - HUCL Jan (N), LOPATA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.