Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 14:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná udělila další nálož, tentokrát to odnesly Kožlany!


Branky


0

Zápas týmu, který se nachází na 8. pozici tabulky, to měl dnes velmi těžké, jelikož nastoupil proti lídrovi. Navíc domácí byli pouze v 11 lidech a neměli žádnou možnost střídat. Třemošná od samého začátku diktovala tempo podle své libosti a zvítězila s přehledem 0:8! Třemošná dnes nic nenechala náhodě, jelikož před zápasem měla ztrátu jednoho bodu na Dolní Bělou, která svůj zápas sehrála už v sobotu. Po tomto vítězství se Třemošná vrátila zpět na čelo tabulky a drží si dvoubodový odstup na Dolní Bělou. Před námi jsou už jen dvě kola do konce sezóny. Oba celky to budou mít příští týden celkem ztížené. Třemošná doma přivítá Trnovou, kterou by si ráda "oloupala" a Dolní Bělá sehraje zápas v Kozojedech, což není moc příjemný soupeř. Jediný fakt co hraje pro Dolní Bělou je ten, že Kozojedy trápí dlouhodobá marodka. Tak uvidíme, jest-li už příští kolo bude rozluštěna tajenka v boji o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třemošná svého soupeře k ničemu nepustila

Před zápasem se dalo očekávat, že zápas bude jasnou záležitostí Třemošné, která bojuje o postup a všechny trumfy drží pevně ve svých rukách. Hned od samého začátku se hosté dostávali do gólových příležitostí. Byla to hra většinou jen na jednu bránu. Bylo vidět, že Kožlany jsou slabším týmem a postavení v tabulce tomu odpovídalo. Ještě ale musíme zmínit, že domácí neměli žádné hráče na střídání a byli rádi, že se jich sešlo alespoň 11. Hosté byli lepší po fotbalové stránce. Jako první otevřel skóre zápasu Václav Mareš a to ve 13. minutě. O 4 minuty později přidal druhého "fíka" Patrik Šerý. Pro domácí to bylo moc špatné, sice nějaké ty šance měli, ale gólem neskončily. Třetí branku hostů přidal ve 29. minutě Jiří Matějka a to bylo vymalováno. Domácí věděli, že to bude dnes špatné. Poté se už nic zásadního v 1. půli neudálo a obě mužstva odešla do kabin za stavu 0:3.

 

 

 

Dokončení demolice a Matějkův hattrick

2. půle byla úplně stejná jako ta první. Tento poločas byl čistě v režii hostů. Za celý poločas si vytvořili nespočet gólových šancí. Čtvrtou branku hostů přidal Daniel Fehér ve 48. minutě. Za pár dalších minut skóroval Daniel Fehér po druhé a to v 62. minutě. Pak si připsal na svůj účet také druhý gól Jiří Matějka a to v 67. minutě. K této dvojici se přidal třetí střelec Patrik Šerý, který skóroval v 75. minutě. Jako poslední míč ze své sítě lovil Zdeněk Polcar od Jiřího Matějky, který tak zkompletoval svůj hattrick. Velký brankostroj od Třemošné se zastavil až na čísle 8. Takže celkové skóre zápasu bylo 0:8! Nebýt těch dalších neproměněných šancí Třemošné, tak by celkový výsledek skončil určitě vyšším rozdílem. Hosté si tak doslova smlsli na Kožlanech, ale teď čeká Třemošnou doma silnější Trnová, tak uvidíme, jak si poradí s tímto celkem. Zápas dnes probíhal velice v klidu bez nějakých větších potíží a dnešní hlavní arbitr pan Miloš Fillinger nemusel udělovat žádnou kartu. Vzhledem k výsledku a průběhu utkání za domácí nejmenujeme žádného hráče. Za hosty jmenujeme Jiřího Matějku, Milana Koreckého Jana Kunesche. Pro jmenované hráče máte zase možnost hlasovat tradičně až do středy do 12 hodin! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany B
Jaroslav Jícha (vedoucí): Dnešní výsledek hodnotím velice špatně. Výkon hráčů byl také špatný. Hosté byli jasně lepší. Za celý zápas snad měli 30 šancí, takže výsledek mohl skončit i vyšším rozdílem. My jsme byli vůbec rádi, že jsme dali dohromady celou jedenáctku, protože asi 15 minut před začátkem nás sedělo v kabině jen 7. Dnes musím vyzdvihnout výkon našeho Michala Krafta.

TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer (sekretář, kapitán mužstva): Se zápasem jsem spokojen. Kluci odehráli dobrý zápas. Byli jsme jasně lepší a domácí byli nějací slabý. Pro nás to bylo jednoduché vítězství. Už se těšíme na příští utkání doma s Trnovou, kterou si "oloupeme" (směje se).



Sestavy


TJ Olympie Kožlany B
Z. Polcar [-] - J. Berbr [-] , R. Vališ [-] , M. Kraft [-] , T. Feix [-] , M. Šubrt [-] , P. Fiala [-] , R. Vališ [-] , J. Fiala [-] , P. Jícha [-] , M. Vališ [-]

TJ Tatran Třemošná B
D. Hrdina [-] - V. Mareš [-] , D. Fehér [-] (69. M. Korecký [-] ) , P. Šerý [-] , V. Pihera [-] , J. Matějka [-] , M. Kecer [-] , A. Houška [-] , L. Pech [-] (49. J. Kunesch [-] ) , S. Vácha [-] , M. Pešek [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - FRANK Lubomír (N), MACHALA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.