1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná ztratila bod v Plasech!


Branky


0

Zápas mezi týmy TJ Sokol Plasy B a TJ Tatran Třemošná měl být jasnou záležitostí pro hosty. Jenže tomu tak nebylo. Domácí předvedli s lídrem tabulky vyrovnanou hru, což nikdo před zápasem nečekal. Zápas skončil remízou v základní hrací době. Zápas plichtou nemusel vůbec skončit, kdyby domácí nevyrovnali až v nastavení zápasu. Penaltová loterie pak vyšla lépe Třemošné, která tak zvítězila na penalty 2:4! Třemošná v tomto klání ztratila drahý bod ve vedení a před druhou Dolní Bělou nyní mají právě 1 pouhý bodík. Na druhé straně Plasy jsou pevně ukotveny na 6. místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třemošná ze svých šancí využila jen jednu

Před zápasem každý očekával, že Třemošná se do svého soupeře pustí a bude chtít co nejrychleji se dostat do vedení. Hned v úvodních minutách bylo opravdu znát, kdo je tady favorit. Třemošná si během celého poločasu vytvořila několik šancí a spoustu jich nedokázala proměnit. Svoji první šanci hosté proměnili v 18. minutě, kdy Miroslav Jánský šel sám na brankáře, kterému nedal sebemenší šanci a poslal tak svůj tým do vedení 0:1. Pak i nadále diváci mohli vidět další velké šance hostů, které ale nebyly proměněny. Pak už se nic v 1. půli podstatného nestalo a obě mužstva odešla do kabin za stavu 0:1. Stav po 1. půli mohl vypadat klidně 0:3 nebo 0:4 a nikdo by se nedivil. Takto byl zápas otevřený i pro 2. půli.

 

 

Senzační vyrovnání

Hosté hned na začátku 2. půle 2 své hráče vystřídali. Tato půle ze strany hostů o dost slabší. Bylo vidět, že hosté povolili a domácí této příležitosti využili. Domácí se hodně snažili nakopávat míče do šestnáctky hostů a nějaké ty šance z toho vznikly. Kolem 70. minuty přišly ze strany hostů další 3 střídání a na straně domácích přišlo také jedno střídání, které již bylo druhé v tomto zápase. Zápas už byl skoro u konce a vypadalo to, že domácí smolně prohrají o 1 branku s tak silným soupeřem. Jenže v 91. minutě zahrávaly Plasy standartní situaci a té využili na jedničkou s hvězdičkou. Míč proskákal do vápna a ocitl se u Martina Kroupy, který dorážel z bezprostřední blízkosti míč do sítě. (Pozn.: V zápise je uveden jako úspěšný střelec kapitán Lukáš Černý, to je ale omyl, protože vyrovnávacím střelcem je Martin Kroupa). Domácí tak senzačně srovnali stav utkání na 1:1. V zápase bylo nastaveno nevídaných 5 minut. Domácí ještě jednoho hráče takticky vystřídali, ale v zápase se už nic neudálo a muselo se jít tak do penalt. Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Martina Kroupu. Za hosty jmenujeme nejlepšího hráče Miroslava Jánského. Pro jmenované hráče můžete hlasovat od pondělní půlnoci až do středy do 12 hodin!

 

Lídr si nedovolil ztratit další body

Jako první načali penaltovou loterii hosté. Zkušenější hráči Třemošné nedovolili žádné překvapení a zvítězili v poměru 2:4! Nejvíce hostům pomohl jejich brankář, který jednu penaltu chytil, a jednu penaltu domácí přestřelili. Sám rozhodující pokutový kop proměnil gólman Třemošné Daniel Hrdina. Jak už napovídá jeho příjmení, dnes se stal v penaltovém rozstřelu hrdinou!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy B
Daniel Braun (trenér): Dnes jsem spokojen, ale mohli jsme i vyhrát. Čekal jsem od hostů, že předvedou lepší výkon, protože jsou na druhém místě tabulky. Zápas byl celkem vyrovnaný. Utkání bylo celkem bez šancí a byl to hlavně boj o střed hřiště. Takže i za 1 bod jsme spokojeni.

TJ Tatran Třemošná B
Michal Kecer (sekretář, hráč): Byl to pro nás těžký zápas. Utkání bylo spíše průměrné. Škoda, že jsme nevyužili v 1. půli naše šance. Výsledek utkání by pak vypadal trochu jinak. Penalty jsme zvládli díky našemu brankáři, který nás podržel. Jinak výkon hráčů byl vynikající. Určitě chceme postoupit.



Sestavy


TJ Sokol Plasy B
K. Žemlička [-] - A. Kubík [-] , L. Černý [-] , J. Korec [-] (68. J. Skyba [-] ) , D. Hanzlíček [-] , M. Brtko [-] , P. Topinka [-] (53. F. Bešta [-] ) , V. Plic [-] , M. Kroupa [-] , S. Cvrček [-] (93. P. Košťál [-] ) , T. Vaňourek [-]

TJ Tatran Třemošná B
D. Hrdina [-] - V. Pihera [-] (46. V. Čechura [-] ) , D. Fehér [-] (73. J. Sirochmann [-] ) , V. Mareš [-] (46. P. Šerý [-] ) , J. Matějka [-] , M. Jánský [-] , M. Kecer [-] (70. M. Lavička [-] ) , A. Houška [-] , L. Pech [-] (68. M. Galovič [-] ) , S. Vácha [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 72. A. Kubík , 81. S. Cvrček , 87. D. Hanzlíček - 60. P. Šerý , 90. V. Čechura .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KLIK Karel - KLAUB Michal (N), MACHALA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.