4:3
(1:1)
29. P. Mazák
67. P. Mazák
70. P. Mazák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastný konec pro Hadačku!


Branky


13. J. Krša , 48. R. Knedlhans , 72. R. Knedlhans , 90. T. Valenta - 29. P. Mazák , 67. P. Mazák , 70. P. Mazák (p.)
0

Velmi sledované utkání mezi týmy FK Trafo Hadačka a TJ Sokol Trnová nabídlo pár zajímavých momentů. Ten ale nejšťastnější byl pro domácí. Svým gólem v poslední minutě základní hrací doby vyhráli 4:3! Po třech jarních prohrách si Hadačka připisuje na své konto první jarní vítězství. O to víc je to může těšit, že to bylo proti silné Trnové, která byla na hřišti lepším týmem. Ta má teď celkem smůlu a trápí se. Prohrála již své třetí utkání v řadě a už je čas to v příštím kole napravit, jelikož se jim soupeři ze spodu tabulky velmi rychle lepí na paty. Trnová se teď může doma svým divákům ukázat jaký předvedou výkon proti silné Dolní Bělé. Hadačku příští víkend čeká boj v Žichlicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

V tomto zápase se předvedly celky, kterým se v poslední době moc nedařilo. Hadačka už potřebovala nutně první jarní body a Trnová z posledních 2 utkání uhrála pouhý bodík. Takže pro obě mužstva to bylo celkem důležité utkání. Obě mužstva nastoupila v poměrně slabém složení. Domácí Hadačka měla před zápasem co dělat, aby dala sestavu vůbec dohromady. A hostům také chyběli nějaké opory a měli možnost pouhého 1 střídání. Střídajícím byl vedoucí mužstva Jiří Webr. Do zápasu lépe vstoupili domácí, kteří otevřeli skóre zápasu již  ve 13. minutě. Zásluhu na tom měl Tomáš Valenta (v zápisu je chybně uveden Jindřich Krša). Přes tento gól hosté předváděli o něco lepší fotbal a jejich aktivní hra se jim vyplatila. V 29. minutě vstřelil branku Patrik Mazák. Pak už se nic významného nestalo a obě mužstva odešla do kabin za stavu 1:1.

 

 

 

Trnová v závěru ostrouhala

Na začátku 2. půle šli hráči domácích několikrát sami na bránu. Ve 48. minutě se prosadili domácí a dostali se tak opět do vedení o 1 branku. Autorem gólu byl Radek Knedlhans. Hosté samozřejmě nic nebalili a zase přidali na své aktivitě. Nakonec se jim znovu podařilo vyrovnat, tentokrát na 2:2. Autorem branky byl opět Patrik Mazák, který skóroval v 67. minutě. O 3 minuty později se opět prosadil Patrik Mazák a dokonal tak svůj hattrick. Branku vstřelil z pokutového kopu. Hosté se tak poprvé ujmuli vedení v zápase. Ale jak všichni dobře víme, atmosféra na Hadačce je vždy neskutečná. Dnešní utkání přilákalo k hrací ploše nejméně 100 diváků. Jejich hřiště je velmi pověstné, jelikož se nachází uprostřed návsi a je také o něco zmenšené o proti ostatním hřištím. Hadačka má ze všech mužstev největší návštěvnost z celé IV. třídy sk.B. Tady je to vždy pro hosty velmi těžké. Velmi laciný gól obdržela Trnová v 72. minutě a utkání se opět velmi rychle srovnalo. Vyrovnávací branku vstřelil Radek Knedlhans. Když už se zápas schyloval ke konci základní hrací doby a vypadalo to, že se půjde do penalt, tak se ještě na hřišti udály zajímavé věci. V posledních 5 minutách bežela Trnová v počtu 3 hráčů sama na brankáře. Míč na kopačkách měl dnešní šťastný střelec Patrik Mazák. Ten mohl přihrát svým spoluhráčům, jenže nechtěl a všechno vzal na svá bedra. Střela se mu ale nepovedla a Mazák netrefil branku. Tato veliká šance musela hosty pořádně mrzet, jelikož v této strhující hře se šťastně podařilo domácím vstřelit branku. V 90. minutě byl autorem branky Tomáš Valenta, který dnes nastoupil k zápasu výjimečně a výrazně pomohl svému týmu ke skvělé výhře 4:3! Branka padla po dlouhém outu do vápna, kde míč šťastně doskákal k Valentovi a ten ho prorval do brány. Domácí ještě takticky v nastavení střídali, aby nějakou tu vteřinku zápas pozdrželi. Takové věci se moc často ve IV. třídě nedějí. Pro domácí fanoušky to byla skvělá podívaná a musela následovat velká oslava. Pro hosty tento zápas skončil velmi smolně. Obě mužstva si dnes zasloužila body. Hadačka tak prolomila sérii porážek, za to Trnové se čekání na body prodlužuje. Zápas byl opravdu zajímavý. Celkem nám přinesl 7 branek a 1 žlutou kartu. Jako nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Tomáše Valentu a Radka Knedlhanse. Za hosty jmenujeme autora hattricku Patrika Mazáka. Pro jmenované hráče máte možnost hlasovat až do středy do 12 hodin!

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Trafo Hadačka
Vlastimil Pech (předseda, hráč): Před zápasem jsme měli co dělat, abychom dali sestavu vůbec dohromady. Tento zápas mohl vyhrát opravdu kdokoliv. Mohli vyhrát jak hosté, tak my. Oni hráli o něco lepší fotbal. My jsme využili breaky a s velkou porci štěstí jsme vyhráli. My bychom byli rádi i za 1 bod. Ale na konci jsme měli opravdu veliké štěstí. Se zápasem jsme moc spokojeni. Atmosféra byla dobrá.

TJ Sokol Trnová B
Jiří Webr (hrající trenér): Domácí využili svého hřiště a my jsme nepřijeli v silné sestavě. Byli jsme nepřesní v kombinaci a oni využili šance a byli vždy nebezpeční, když házeli dlouhé outy do pokutového území. Na konci zápasu šli naši 3 hráči sami na brankáře a náš tříbrankový střelec Patrik Mazák to vzal na sebe a bohužel netrefil branku. Konec zápasu pro nás skončil smolně.



Sestavy


FK Trafo Hadačka
V. Pech [-] - J. Střelec [-] , D. Píša [-] , R. Vítek [-] , F. Hausner [-] - J. Krša [-] , T. Verner [-] , A. Běhounek [-] , J. Zajíček [-] - R. Knedlhans [-] , T. Valenta [-] (91. M. Čepec [-] )

TJ Sokol Trnová B
J. Finklar [-] - V. Hlávka [-] , D. Mazák [-] - A. Borisov [-] , P. Bauer [-] - M. Klik [-] , J. Kříž [-] , P. Pešek [-] , R. Končal [-] , M. Hauzner [-] , P. Mazák [-]

ŽK: 77. P. Mazák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - PÍCL Martin (N), ŠVANCAR Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.