Dolní Bělá udržela doma vítězství!


Branky


11. F. Hrubec , 70. O. Kroj , 75. L. Kolář - 52. P. Jícha
0

Tento zápas měl jasnou záležitost. Dolní Bělá byla v tomto zápase velkým favoritem. Svou roli potvrdila, ale neměla to vůbec jednoduché. Kožlany se jen tak nevzdaly. O zápase se rozhodlo až v 70. minutě, jinak předtím hra byla velmi otevřená, jelikož stav zápasu byl 1:1. Domácím se podařilo vyhrát 3:1 a stále drží naději na postup. V příštím kole zavítá na půdu Trnové. To bude velmi zajímavý souboj. Trnová už potřebuje výrazně bodovat, tak se může vytáhnout proti silnějšímu soupeři. Kožlany jsou upevněny na 8. příčce, ale nemají velkou ztrátu na 7. místo Hadačky. Kožlany v příštím kole přivítají doma Kozojedy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hra domácích přinesla jen 1 branku

Tento zápas měl jasnou záležitost a také tomu odpovídal průběh 1. poločasu. Domácí se hned od začátku dostávali do šancí a měli hodně příležitostí ke skórování. Jako prvnímu se to povedlo Františku Hrubcovi, který dostal centr od spoluhráče a míč si zpracoval a lobem přehodil gólmana. A tak otevřel skóre zápasu v 11. minutě. Poté domácí pokračovali ve své hře a hosté jen čistě bránili. Navíc když Kožlany neměly žádné hráče na střídání (v zápisu sice jsou nějací hráči napsaní, ale žádný z nich tam nebyl). Hosté hodně bojovali, aby tento výsledek ubránili a povedlo se. V tomto poločase měli hosté snad jen 1 střelu na bránu. V 1. půli zápasu se už nic významného nestalo i když stav mohl vypadat např. 5:0. Domácí holt nedokázali vstřelit dostatečný počet branek na klidné vedení. Obě mužstva tak odešla do šaten za stavu 1:0!

 

 

 

Malé zdramatizování nemělo dlouhého trvání

Domácí i nadále tlačili soupeře na jejich polovině, ale prostě vstřelit branku nedokázali. A jak už to bývá: "Nedáš, dostaneš!" V 52. minutě se míče zhostil kapitán Kožlan Petr Jícha a vyslal svůj projektil z velké dálky. Stál asi tak 15m za vápnem a jeho střela krásně zaplavala pod břevno do šibenice. Domácí tento gól hodně nakopl k tomu, aby prostě tento zápas ovládli. Ztrátu bodů si nemohli připustit. Hosté postupem času začali fyzicky odpadat, jelikož neměli tu možnost střídání. A tak v 70. minutě si narazil míč Oldřich Kroj s Michalem Bernáškem a Kroj si poradil s brankářem, kterému udělal kličku a míč posílal do prázdné brány. Domácí se tak znovu ujali vedení. Veliký klid jim přinesl Lukáš Kolář, který v 75. minutě zvyšoval skóre na 3:1. V průběhu utkání ještě domácí trefili tyčku. Další velké šance měli Jan Pechát a Dominik Kalous. Ze všech podstatných událostí to bylo z dnešního utkání poměrně vše. Domácí tak zaslouženě zvítězili 3:1! Zápas probíhal opět v klidu. Hrálo se bez karet. Žádný hráč nebyl zraněn, což je také moc dobré. Nejlepšího hráče za domácí jmenujeme Oldřicha Kroje. Za hosty jmenujeme jako nejlepšího hráče Petra Jíchu. Pro jmenované hráče můžete hlasovat až do středy do 12 hodin!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá B
Michal Dobrý (kapitán): Už v 1. poločase mohlo být utkání dávno rozhodnuté, kdybychom proměňovali naše šance. Nemuseli jsme mít tak ještě starosti s výsledkem až do 70. minuty. Tam se to zlomilo a hosté fyzicky začali odpadat. Utkání jsme jinak zvládli.

TJ Olympie Kožlany B
Jaroslav Jícha (vedoucí): My jsme měli problémy se sestavou a sem jsme přijeli akorát v 11 lidech, takže jsme rádi, že to takto dopadlo a výsledek 3:1 je pro nás přijatelný. Aspoň, že jsme od soupeře neobdrželi ještě více branek. Žádný hráč se nám nezranil, což bylo důležité. Náš jediný gól byl opravdu nádherný. Padl skoro z poloviny hřiště. V celém zápase jsme bojovali, ale domácí byli lepší a přehrávali nás. Neberu to jako zklamání.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: RAUCH Pavel - PECHÁT David (N), MATULA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.