R. Nový 16. (vl.)
P. Vaněček 54.
J. Straka 77.
3:7
(1:6)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

David Kroc a jeho kanonáda jasně rozhodla o vítězi !


Branky


16. R. Nový (vl.) , 54. P. Vaněček , 77. J. Straka - 6. D. Kroc , 7. F. Melka (vl.) , 9. D. Kroc , 27. D. Kroc , 32. D. Kroc , 39. D. Kroc , 50. M. Liška
0

Duel týmu , jež jsou na 7 a 8 přičce tabulky, ale duel těchto celku minule skončil debaklem a dneska tomu není jinak . Je zajímave , že tito týmy jsou od sebe takový kousek, ale zárověn Břasy dokážou Volducham pěkně zavařit.Duel to byl skvěly a to hlavně diký životnímu výkonu Davida Kroce, který se blýsk 5 brankami !!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kroc u kormidla !

Po výhře v Holoubkově jeli Břašy hladové po bodech bojovat do Volduch.Chtěli jasně potvrdit , jaké mají kvality a proto je nic než výhra nezajimalo.A také své slova dodrželi a to , když v 6 minutě dokázal skorovat dorostenec David Kroc, a za necelou minut dokázali navýšit stav již na 2:0 a to díky ůtočné práci Františka Melky, který se nemilil a zavěsil přesně , za necele dvě minuty tu , ale už bylo skore 3:0 a to opět potvrdil David Kroc svou formu a Břasy tak svůj plan plnili dokonale.Hra se na chvíli vyrovnala a hostům se podařilo snížit na 3:1, ale nebylo to jejich zásluhou, ale zásluhou beka Břasských  Radka nového, v před minulém kole nejlepšího hráče.Hosté pak zase zabrali a za nedlouho se radovali , že zase vedou o 3 branky a timto golem zaznamenal Břasský Dorostenec David Kroc svůj hatrtrick a dokázal , tak svůj tím poslat do značného vedení a tak se domácím za 7 minut povedla vstřelit další branka a nemohl u ní být nikdo jiný , než David Kroc, dvě minuty na to David Kroc podrhl svůj dnešni užasný výkon a dokázal vstřelit již 5 branku !!! Hosté tedy vedli 6:1 A ja myslím, že o hráči kola je rozhodnuto.Poločas se dohrával s klidem , protože o vítězi již bylo rozhodnuto a poločas tedy skončil 6:1 pro hosty. 

Dohravani duelu

Druhý poločas se nesl ve velmý klidném duchu.Hoste pouze ukazovali své herni kvality a domáci se snažili eště ze zápasem něco udělat, ale jako první své slova řekli hostě , když ve 50 minutě Martin Liška Navyšil na 7:1.Chvili nato se domácím podařilo snížít na 7:2 a to zásluhou ůtočníka Pavla Vanečka, který se nemilil a zamířil přesně a domáci se začali snažit.Rozdíl byl sice velký , ale hosté pořad věřil.Objevila se 77 minuta zápasu a dřina domácich dostála malou odměnu , kdy se jim podařilo snížit na 7:3, po hezké akci a zakončení Jiřího Straky.To , ale bylo vše co domáci stihli a zápas tedy skončil 7:3 pro hostujíci Břasy.



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy B
Pavel Bron: V prvním poločase jsme dělali hrubé chyby, soupeř byl lepši v prvním poločase , v druhém jsme sice byly lepším týmem , ale výsledek už jsme nedokázali zkorigovat , rozhodči podal optimálni výkon, až na jeden gol z ofsajdu, diváci na něj nadávali , protože byl delegovaný a , že bude pískat spravedlivěji, ale to je těžko soudit.

SK Primalex Břasy
Radek novy:



Sestavy


TJ Volduchy B
J. Fous [-] - J. Kratochvíl [-] , J. Černý [-] , L. Straka [-] (46. P. Bron [-] ) , F. Melka [-] - M. Hupák [-] , J. Straka [-] , J. Raizer [-] , R. Pernica [-] - M. Zlatohlávek [-] (46. J. Hraběta [-] ) , P. Vaněček [-] -

SK Primalex Břasy
Š. Žižka [-] - R. Nový [-] , J. Lukáč ml. [-] , D. Kroc [-] (69. S. Med [-] ) , J. Egrmajer [-] , M. Triner [-] (46. M. Liška [-] ) , M. Šašek [-] , V. Kofroň [-] , J. Vlček [-] , L. Straka [-] , M. Lukáč [-]

ŽK: 33. R. Pernica , 35. J. Straka - 30. M. Lukáč , 40. R. Nový .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - HLAVSA Radek, KODÝTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.