Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cheznovice předvedli svůj arsenál !


Branky


0

5:45 tohle zní jako nějaká nasobilka né ? Nasobilka by to byla super, ale tohle je střelecké představení Cheznovických, kteří dokonale předvedli jaký arsenál skrývaji ve svých řadách.Po pár minutách už vedli a doslová zápas se již od žačátku dohrávali....3 Cheznovičtí hráčí dokázali vstřelit 2 branky, což je za jeden zápas skvělý výsledek a proto si o průběhu zápasu přectěte v dalších větách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnes měli střelci zelenou !

Souboje těchto týmu vždy sliboval zajímavou podívanou. Minulý zápas skončil 7:1 pro Cheznovické a dneska si vedli ještě lépe.Již od první minuty to byla jasná hra ve formě cheznovického tlaku , který udolaval domáci obranu a už v sedmé minutě domáci dokázali vstřelit branku, po střele z vápna v podání Jaroslava Mráčka , který se nemilil a dokázal přesně skorovat.Od této chvíle domáci zase přidali na tempu a také se jim povedlo přidat další branku, kdyz Jan Frůhaf přesně zamířil a zvýšíl tak skoré ve prospěch domácích na 2:0.Pote už domáci přidavali další branky po krásných kombinačních akcích kdy na konci dvou stál Karel Hlavička , který vstřelil branku v 33 a 45 minutě a táke Jaroslav Lang ve 35 minutě .Skore prního poločasu tedy skončilo 5:0 pro domácí.

Pořád neměli dost!

Po nástupu do druhé půle se zdálo jako by domáci neměi dost! Pořád k zápasu přistupovali vážne a to se jím ve 56 minutě povedlo , kdy na konci kombinačního hry "ala barcelona" stál Jan Fruůckhauf, který si připsal dalši čarečku v dnešním soupisu střelců. Dále domáci přidali branku za necelých 11 minut, a to znamenalo skoré pro domáci 7:0.Ovšem domáci jako velci bojovnici chtěli ukázat , že žadné skoré neni nedosažitelné a tak jestě přidali dvě branky, ale mezitím se povedlo skorovat take hostům, takže na do paírů se naspsalo skoré s konečným verdiktem 9:1.Zápas to byl velmi klidný a přátelský bez zbytečných faulů a poštuchovaček,



Ohlasy k zápasu


FC Cheznovice 96
Karel Hlavička: Již od začátku zápasu jsme hosty značně přehrávali .Hráli jsme na hodně kombinačních akcích a to se vydařilo.Byl to velmi hezký a klidný duel a nebyl vyhecovaný .

TJ Slávie Kakejcov
Jiří Dvořák: Na domácí jsme již od začátku nestačili rychlosti a spoustu našich hráčů je zraněných.Věřím, že po volnu by se to mělo spravit a zase bychom mohli přijet v plné síle.Herně stál tento zápas z naší strany za nic , ale musím říci, že to bylo velmi slušné utkáni, které vždy bývávalo derby.



Sestavy


FC Cheznovice 96
M. Nutil [-] - P. Mráček [-] , T. Šťastný [-] , J. Mraček [-] , M. Sommr [-] - J. Moulis [-] (46. P. Hozák [-] ) , J. Frühauf [-] , M. Lang [-] , R. Vaník [-] - J. Lang [-] (64. M. Šťastný [-] ) , K. Hlavička [-] (46. V. Soyma [-] )

TJ Slávie Kakejcov
J. Šmolík [-] - R. Piml [-] , M. Fiala st. [-] (46. K. Císař [-] ) , K. Masný [-] , L. Čada [-] (59. V. Havlíček [-] ) , J. Dvořák [-] , V. Planeta [-] , J. Lorenc [-] , M. Dvořák [-] (46. J. Ludín [-] ) , J. Majer [-] , M. Čechura [-]

ŽK: 61. P. Mráček - 14. M. Fiala st. .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOMÍNEK Stanislav - MAREK Michal (N), MICHÁLEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.