0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Největší překvapení kola, poslední Rychnov porazil první Lomnici, navíc na jejím hřišti


Branky


33. T. Picka , 69. Z. Liebl
0

Všichni mysleli, že to bude mít Lomnice o víkendu proti poslednímu celku tabulky velmi jednoduché, ale ono tomu tak ve skutečnosti vůbec nebylo. Lomnice se při utkání s největším možným out-siderem velmi trápila a vůbec se jí nedařilo, i když tedy stále měla o trochu více ze hry, než Rychnov. Zato tým, který v letošním roce ještě nebodoval dokázal využít hned dvou svých šancí a podařilo se mu Lomnici nakonec 2:0 porazit. Obrovské překvapení. Velké zklamání je to také jistě pro kouče Lomnických Kasla, který ještě nedávno rychnovskou rezervu sám trénoval a hned první vzájemný zápas s ním prohrál. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov Lomnici pořádně zaskočil

Lomnice do utkání nastoupila velmi oslabená, ale přesto se nadalo očekávat, že by proti ní byl Rychnov schopný hrát, ale hosté měli asi na toto utkání obrovskou motivaci, jelikož se jim podařilo Lomnici dokonale zaskočit svou aktivitou, bojovností a možná i neočekávanou kvalitou. Doslova tím domácí celek ochromili a mohli se soustředit na to, aby s ním sehráli vyrovnanou partii, a to se jim dařilo skvěle. Dokonce se po půlhodině hry podařilo hostům vstřelit úvodní branku utkání a dostat se do vedení, což byl už tak mimochodem obrovský úspěch. O tento zásah se postaral přesný zakočením Tomáš Picka. A vzhledem tomu, že Lomnici se v útoku příliš nedařilo, dokázali hosté toto vedení také udržet až do konce poločasu.

Lomnice bombardovala Šantorovu branku, ale gól dali hosté

Do druhé půle naskočila úplně jiná Lomnice, než hrála v úvodní půli. Domácí totiž Šnatorovu branku obklopili a doslova drtili neskutečným náporem, ale Šantora chytal skvěle a svou svatyni si mnoha perfektními zákroky dokázal udržet. Ale tím, že domácí svou hru tolik otevřeli dali až příliš prostoru střelcům soupeře, takže namísto vyrovnání se hosté dočkali dalšího zásahu, o nějž se postaral Zdeněk Liebl. To Lomnici trochu ochromilo, ale domácí se i přesto dokázali trochu oklepat a pokračovali ve svém nátlaku, ale ani napodruhé jim štěstí nepřinesl, a tak se nakoenc stalo něco velmi nečekaného. Zvítězil Rychnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Miroslav Kasl (OSS Lomnice): Fotbalově jsme byli lepší, ale v zakončování horší. Máme spoustu zraněných hráčů a konec základní soutěže dohráváme způsobem, kdy jen látáme dohromady sestavu, v níž nastoupíme. Více asi není třeba se k tomu vyjadřovat.

SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž (SK Dolní Rychnov): V první půli jsem domácí tým zaskočili svou aktivitou a bojovností, což vyvrcholilo i jednou naší brankou. Po půli na nás soupeř však vlétl a byl jasně lepší, ale brankář nás podržel, my jsme dali ještě jednu branku a zvítězili jsme. Parádní výsledek, kterým jsme, myslím, zaskočili sami sebe.



Sestavy


TJ Lomnice B
F. Habr [-] - T. Tonhauser [-] , S. Hauf [-] (86. M. Zelinger [-] ) , F. Obešlo [-] , M. Matoušek [-] , T. Martinec [-] (46. T. Dlesk [-] ) , F. Čermák [-] (83. J. Stockner [-] ) , R. Knaf [-] , M. Zach [-] , R. Macek [-] , M. Štěpanovský [-]

SK Dolní Rychnov B
V. Šantora [-] - D. Body [-] (69. J. Kasal [-] ) , M. Peterka [-] , T. Picka [-] (49. Z. Liebl [-] ) , E. Klemm [-] , T. Zelenka [-] , K. Kreysa [-] , P. Mentlík [-] , Š. Diosegi [-] (53. A. Tirinda [-] ) , J. Karas [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 63. A. Tirinda .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Adamec Radim - PTÁČEK Josef (N), HALČINSKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.