0:4
(0:2)
41. K. Hladký (p.)
43. M. Jirušek
65. J. Fujan (vl.)
80. L. Zikmund
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 14:00

14.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Sedlo nedalo Jindřichovicím žádnou šanci


Branky


41. K. Hladký (p.) , 43. M. Jirušek , 65. J. Fujan (vl.) , 80. L. Zikmund
0

Papírové předpoklady dávaly v domácím utkání čtrnáctého kola Jindřichovicím proti Sedlu šanci na body a slibovaly zajímavé a vyrovnané utkání. Takové pochyby o svém víztězství však Starosedelští nehodlali připustit a v utkání si po velmi dobrém výkonu, dokázali dojít pro tři body a výsledek 4:0, přičemž v každé půli dokázali hosté vsítit dvakrát. Rozhodující však v celém zápase byl závěr první půle, který Jindřichovice vůbec nezvládly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlu parádně vyšel závěr poločasu

Starosedelští přistoupili k utkání velmi disciplinovaně a zodpovědně a od začátku měli v utkání navrch. Celkem se jim dařilo při tvorbě šancí a zároveň při maření supeřových ofenzivních choutek. Diváci se však branky velmi dlouho nedočkali a už to vypadalo, že Staré Sedlo svou převahu v žádnou nepřetaví a do šaten se bude odcházet za nepozměněného stavu. Jenomže pak přišla závěrečná pětiminutovka první půle, kterou Jindřichovice rozhodně nevystihly, daly Sedlu více prstoru a hosté trestali. Pokutovým kopem nejprve otevřel skóre Karel Hladký a o dvě minuty později dorazil domácí celek svým zásahe obránce Miroslav Jirušek.

Jindřichovice dorazila vlastní branka

Domácí se poté dlouho nevzdávali, i když na hřišti stále trochu ztráceli a Staré Sedlo kontrolovalo hru. Do kolen se však Jindřichovičtí nakonec srazili v pětašedesáté minutě sami, když si balón do branky srazil Josef Fujan. Od té doby už bylo definitivně rozhodnuto a zápas se pouze dohrával. V posledních deseti minutcáh se však dokázal prosadit ještě Ladislav Zikmund, který tak definitivně upravil stav zápasu na 4:0 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
FK Jindřichovice: Jindřichovice s k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (Staré Sedlo): Tím, že se soutěž už brzy rozdělí do dvou částí, tak se každý snaží hrát na úplné maximum a já můžu říct, že jestli to platí u všech, tak u mých kluků dvojnásob. Takže chci jen říct, ež jsem na ně ohromně pyšný, hrají velmi dobře a žádný tlak s nepřipouští a rozhodně na ně neplatí. Nechci říct, že Jindřichovice byly slabým soupeře, ale všichni kluci hráli báječně, od začátku zápas kontrolovali a měli po celou dobu navrch. Kluci jsou momentálně v naprosté pohodě a hru si neuvěřitelně užívají, jde vidět, že je fotbal baví a to mě hřeje na duši. I kdybychom prohráli a spadli na šesté místo, tak budeme rádi už jen za to, že můžeme hrát a beztak si to užijeme, protože kvůli tomu ten fotbal hrajeme. Takže kluci, děkuji!



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] , K. Zicha [-] , M. Voves [-] , P. Fojtík [-] , P. Horvát [-] , J. Mika [-] , R. Hudák [-] , J. Fujan [-] , P. Rau [-]

TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , R. Šalka [-] (70. J. Beránek [-] ) , K. Urban [-] , L. Michalec [-] , M. Holý [-] (53. M. Veits [-] ) , M. Jirušek [-] , J. Balogh [-] , L. Zikmund [-] , K. Hladký [-] , P. Feistl [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jati David - RAČÁK Jan (N), FENKL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.