3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

11.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava poslala svou výhrou Chodov a Staré Sedlo do souboje o postup


Branky


0

Nové Sedlo muselo na svatavském hřišti zvítězit a pak doufat v zaváhání Starého Sedla, či Spartaku Chodov, aby se dostalo v posledním kole před rozdělením soutěže do první pětice. To se původně nezdálo být pro Novosedelské tak složité, ale nakonec to tak bylo. Hosté totiž nedokázali na hřišti soupeře vstřelit jediný gól a Svatava nakoenc zvítězila v pohodě 3:0, čímž zařídila s jistotou to, že se s Novým Sedlem ještě utká ve skupině o šesté místo. Chodov si svůj boj o postup sice zajistil už sám, ale Starému Sedlu se během neděle jistě bude hrát daleko lépe a uvoleněnji. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svatava zaskočila Sedlo a od té doby měla navrch

Svatavští se na utkání dokázali perfektně připravit a Nové Sedlo hned na samotném začátku velmi zaskočili. Vyrukovali na něj totiž s taktikou rychlých brejků, proti níž si nevěděli hosté rady a už v deváté minutě za to byli také potrestání, když si výkop brankáře zpracoval Petr Thiele, který ještě obešel asi dva obránce a bezpečně zavěsil míč do sítě mezi třemi tyčemi. Od té doby bylo Nové Sedlo úplně jako opařené a nevědělo si se soupeřem vůbec rady. Nějaké šance si sice vytovřit dokázalo, ale Svatava měla navrch a stále měla šancí více. Ještě v osmadvacáté minutě navíc jednu z nich dokázala přetavit v další branku, kterou vsítil Lukáš Horuda, a dostala se tak do slibného dvoubrankového vedení, které si udržela až do konce poločasu.

Rychlá branka a zápas se dohrával

Druhý poločas začal stejně, jako ten předchozí a Petr Thiele se dokázal oěpt v deváté minutě prosadit. To Nové Sedlo posadilo úplně do kolen a utkání se už pouze v poklidném tempu dohrávalo. Oba týmy si sice dokázaly ještě nějaké šance během zbytku zápasu vytvořit, ale žádné branky se už diváci nedočkali, a tak naksonec Svatava své vedení udržela a zaslouženě získala tři body, které jí mohou před druhou částí sezóny a před bojem o šesté místo pořádně povzbudit.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): Podle mého jsme si z utkání odnesli zasloužené vítězství proti pravděpodobně nejhoršímu soupeři, který proti nám v této sezóně zatím nastoupil. Jejich A-tým hrál ve stejnou dobu, a tak nejspíš nemohli na zápas vůbec posílit. Takže jsme je odsoudili k tomu, že s námi budou muset hrát ještě dva zápasy v té "pralesní" lize. Soupeř si za celý zápas nevytvořil jedinou šanci a naši to perfektně zvládli. Výborný útok a bezchybná obrana, takhle bych asi popsal náš výkon.

TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Tefr (Baník Union Nové Sedlo): Vzhledem k tomu, že jsme si celou dobu mysleli, že hrajeme až v neděli, tak jsme hráče sháněli až na poslední chvíli a plno hráčů už nemohlo, takže jsme museli posílit ještě o nějaké dorostence. Nakonec jsme ale jeli v dobré sestavě a odjížděli jsme s tím, že si utkání pohlídáme, nebudeme na jejich velkém hřišti plašit a vyhrajeme, ale na Svatavu jsme tentokrát neměli. Oni nás přeběhali a přehráli. Soupeř nás zaskočil hrou na brejky a my jsme mu vůbec nestíhali. Měli jsme sice nějaké šance, ale těch jsme nevyužili a prohráli jsme. Svatava si ale výhru zasloužila více.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - R. Reismüller [-] , L. Pech [-] (75. D. Trojan [-] ) , P. Thiele [-] (80. M. Jurik [-] ) , L. Hrouda [-] , M. Kasl [-] , R. Holub [-] , A. Lídl [-] , Z. Repík [-] , D. Juhár [-] , Z. Štípek [-] (60. R. Nedbal [-] )

TJ Baník Union Nové Sedlo B
P. Kiss [-] - D. Patera [-] , J. Punčochář [-] (55. D. Sliško [-] ) , Z. Rubáš [-] - J. Němeček [-] - T. Tefr [-] - D. Petřík [-] , J. Fatka [-] , P. Wýstrach [-] , T. Kubišta [-] , P. Parkmann [-]

ŽK: 23. R. Holub , 65. R. Reismüller - 68. J. Fatka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - RAJTŠLEGR Tomáš (N), FARKAŠ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.