Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Novém Sedle rozhodoval druhý poločas a střídající Kubelka


Branky


0

Na trávníku v Novém Sedle, kde proti domácím stály hosté z Jindřichovic, trvalo velmi dlouho, než se poprvné vlnily sítě. Restart soutěže nechtěl nikdo podcenit, a tak se hrál dlouho velmi opatrný fotbal. Do druhé půle ale naskočil v útoku domácích pozděpříchozí Milan Kubelka, který si nebral žádné servítky a během chvíle rozhodldvěma zásahy o vítězi. Pro Jindřichovice to jistě byla krutá rána, obzvláště poté, co s domácími tak dlouho držely krok a během mrknutí oka o vše přišly. Do utkání se jim už vrátit nepodařilo, ale těšit je může alespoň jeden česný zásah, tan byl však na čtyři branky soupeře krátký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná půle branky nepřinesla

Obě družstva se na začátku rozhodně nikam nehnala a spíše vyčkávala s čím po dlouhé přestávce nastoupí soupeř, a tak se toho na hřišti příliš nedělo a až na drobnější šance to byl divácky poměrně nezáživný fotbal, který nebyl okořeněn žádný vsítěním, ani ostřejšími souboji nebo vyloženými šancemi, i když je nutné zmínit, že zejména brankář Liška se párkrát musel v brance obrátit, ale nic za svá záda nepropustil, a tak se do šaten odcházelo za vyrovnaného a nepozměněného stavu.

Po půli bez branek se střelci rozstříleli a padlo jich pět, hrdinou Kubelka

Úplně nejdůležitější změnou, která v přestávkovém období proběhla bylo střídání na straně domácích, na které se do utkání v útoku zapojil tamní pilíř Milan Kubelka, který se z rodinných důvodů opozdil a první půli nestihl. Ale vše svému týmu naprosto vynahradil, okamžitě se dostal do zápasového rytmu a stal se klčovou postavou utkání, která během dvou minut rozhodla ve vyrovaném souboji o vítězi. Nejprve se totiž Milan Kubelka trefil v šestapadesáté minutě, když se dostal k odraženému balónu, který si zpracoval a tvrdou ranou jej poslal do sítě. A do dvou minut pak Milan Kubelka zasáhl ještě jednou, když přesně zamířil při rozehrávání přímého kopu. To domácí tým uklidnilo a až na pár šaní Jindřichovic už mělo Sedlo vše pod kontrolou. Nejatraktivnější byla však divácky až poslední desetiminutovka, ve které nejdříve navýšil Kamil Farkaš, ale zanelouho odpověděl snížením po velké chybě domácích Eduard Fojtík. Utkání však v úplném závěru završila poslední branka Patrika Šebla, která jen ztvrdila výhru domácího celku.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Tefr (Baník Union Nové Sedlo): Vzhledem k tomu, že u nás žádná příprava téměř neprobíhala, tak nemůžeme nebýt s výsledkem spokojeni. Zápas byl jednoznačně v našich rukou, neříkám, že soupeř neměl šance, ale náš brankář nás vždy podržel. První půle byla sie vyrovnanější, ale ve druhé půli jsme po změnili trochu sestavu a do utkání nastoupil opozděnec Kubelka, velmi důležitý článek, který vstřelil dva góly a poté už jsme měli vše pod kontrolou.

FK Jindřichovice
FK Jindřichovice: Jindřichovice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo B
M. Liška [-] - K. Farkaš ml. [-] - P. Kiss [-] (46. M. Kubelka [-] ) , T. Tefr [-] , J. Němeček [-] , M. Zajačik [-] , D. Patera [-] (58. S. Suchý [-] ) , M. Pešák ml. [-] , J. Punčochář [-] , P. Šebl [-] , Z. Rubáš [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - M. Voves [-] , K. Surový [-] , M. Truhlář [-] (46. E. Fojtík [-] ) , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , J. Račák [-] , J. Mika [-] , L. Rehák [-] , J. Fujan [-] , P. Rau [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Balhar Ivan - MÜLLER Michal (N), LAVRENČÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.