Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí smetlo Rychnov, král střelců si připsal další hattrick


Branky


0

Asi nejsnadnější pozici na pohodový rozjezd do jarní fáze soutěže mělo k dispozici Královské Poříčí, které los zaslal na hřiště posledního Dolního Rychnova. Po restartu soutěže sice není na úrovní okresních přeborů jisté, který tým se v jaké formě do sezóny vrátí, ale v tomto utkání bylo už brzy celkem evidentní, že se zde diváci žádného překvapení nedočkají. Poříčí si zkrátka hrálo svůj zápas a Rychnov se sem tam z čista jasna trochu vzepřel, ale nic výrazného si nevytvořil, a tak odchází z prvního kola bez bodu a jediné vstřelené branky. To se samozřejmě netýká Poříčí, které odváží všechny body a trefilo se hned pětkrát. Diváci navíc v tomto utkání viděli už třetí hattrick v kola, o který se postaral kanonýr soutěže Tomáš Reitmeier.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli už v první půli

Už od začátku dirigovali tempo hry hosté, kteří se kombinační hrou proplétali defenzivou soupeře. Rychnov zkrátka tahal za kratší konec a bylo jen otázkou času, kdy hosté poprvé rozvlní síť. Beztak se na první zásah muselo čekat přes čtvrt hodiny, než se konečně přesně trefil lídr střelecké tabulky po podzimní části Tomáš Reitmeier. Rychnov sice dokázal občas soupeře také pozlobit, ale k ničemu většímu se beztak neprokousal, a tak se opět ochotně ozvali střelci na druhé straně. V jedenatřicáté minutě totiž opět propálil vše, co mu stálo v cestě, Tomáš Reitmeier. V závěru poločasu pak přidal ještě jednu branku Roman Prchal a o vítězi bylo předem rozhodnuto. Do kabin se odcházelo za stavu 0:3.

Druhý poločas se obešel bez dramatu

Baník se rozodl nenechat nic náhodě, a tak pro jistotu příliš nepolevil, aby si první utkání raději nezkomplikoval. Už brzy se tedy dokázal prosadit znovu, když se šikovně dostal k dobré šanci střídající Pavel Havlena, který branku neminul. O několik málo minut později pak ještě zkompletoval svůj hattrick Tomáš Reitmeier a nyní už skutečně nebylo, co řešit. Poříčí mohlo trochu polevit a utkání se spíše jen dohrávalo. To trochu dostalo do hry také Rychnov, který těžil zejména z čerstvého dechu střídajícího Hazuky, který soupeře několikrát velmi potrápil, ale k žádné brance už to přesto nevedlo. Tři body a čisté konto tak nakoenc potěšily fanoušky Poříčí.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž (SK Dolní Rychnov): Mně se to pochopitelně hodnotí těžko, ale myslím, že jsme podali bojovný výkon, akorát byl náš soupeř fotbalovější a vyzrálejší, takže hru celkem kontroloval. My jsme chtěli hrát ze zajištěné obrany, protože jsme věděli, že soupeř je fotbalově lepší, což se nám chvíli dařilo, ale poté jsme po obrovské hrubce inkasovali a chtěli jsme s ním hrát rovnocennou partii, na což jsme ale neměli síly. Ale i tak jsem s utkání celkem spokojen, podali jsem bojovný výkon.

Baník Královské Poříčí B
Tomáš Reitmeier (Baník Královské Poříčí): Dnešní utkání bylo naším prvním po podzimní pauze, takže jsme ho brali spíše jako rozehřívací, ale samozřejmě jsme chtěli vyhrát, což se nám nakonec podařilo. Už po první půli bylo vše rozhodnuto, když jsme i na tak špatném terénu, jaký v Rychnově je, dokázali vstřelit tři branky a rozhodnout. Musím ale přiznat, že Rychnov nebyl příliš silným soupeřem, takže uvidíme, jak se nám bude dařit v dalších zápasech, které už by měli být obtížnější.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
V. Šantora [-] - M. Peterka [-] (70. J. Kasal [-] ) , P. Čech [-] (65. V. Hazuka [-] ) , J. Karas [-] , V. Verner [-] (46. E. Klemm [-] ) , Z. Liebl [-] (32. A. Tirinda [-] ) , K. Kreysa [-] , S. Miler [-] (46. P. Čučman [-] ) , P. Mentlík [-] , M. Souček [-] , K. Hylský [-]

Baník Královské Poříčí B
M. Zimmel [-] - M. Krček [-] , R. Prchal [-] , Š. Dubaj [-] , R. Zinner [-] (46. P. Havlena [-] ) - V. Friml [-] , V. Číž [-] , L. Dufek [-] (60. J. Kašík [-] ) - T. Král [-] (46. J. Vaculovič [-] ) , T. Reitmeier [-] - M. Harvánek [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.