Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 11:00

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Sedlo vkročilo do jarní fáze výhrou ve Svatavě


Branky


0

Další zápas prvního jarního kola byl na pořadu na trávníku svatavského Baníku. Tan dorazil jako soupeř tým Starého Sedla, který během soboty přišel o své čtvrté místo a nyní si přijel pro tři body, aby se vrátil zpět. Sedlo mělo perfektní vstup do utkání, ale Svatava poté dokázala srovnat krok a po první půli vše naznačovalo alespoň mírnému dramatu. Hosté však nakonec všechny pochyby odvrátili a zaslouženě si došli pro tříbodový zisk po celkovém výsledku 2:5. A stejně, jako ve včerejším, vůbec prvním utkání jara v Chodově, ani zde nechyběla třešnička v podobě hattricku jednoho z hráčů. Třikrát se trefil Jan Makrlík. Satava teď musí jen doufat, že se na ní nedotáhne ve své odpoledním utkání poslední Rychnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný sedelský vstup do jarní fáze

Utkání ještě pořádně ani nezačalo, domácí se nestačili po dlouhé zimní přestávce snad ani na hřišti rozkoukat a Staré Sedlo už bylo při pokusech o vsítění úspěšné, a to ne jednou. Nejprve se totiž už po první minutě trefil přesně Karel Hladký, kterému sudí nabídl po jednom z tvrdších zákroků domácích pokutový kop, a neuplynula ani další minuta a do dvoubrankového odstupu hosty poslal forvard Jan Makrlík. Sedlo bylo s úvodem nad míru spokojeno, až se tím dokonce i trochu uchlácholilo. Svatava tak dokázala srovnat síly a po zběsilém začátku se hra začala uklidňovat a vyrovnávat a Svatava měla chvílemi možná i trochu navrch, i když šance i při nepříliš pohledném fotbalu byly stále na obou stranách. A tento průběh utkání navídl divákům v první půli už jen jednu branku, konkréně tu, o níž se postaral ve třicáté minutě Tomáš Pippenbacher, který tak utkání před druhou půlí ještě zdramatizoval.

Svatava vyrovnala, ale Makrlík později rozhodl ve prospěch hostů

O větší nepětí se také postaral starosedelský Zikmund, který se nechal ve druhé půli poměrně rychle vykartovat a musel předčasně do sprch. Vše naznačovalo tomu, že to bude ještě velmi zajímavé, obzvláště poté, co se trefil přesně Roman Nedbal. Bylo vyrovnáno. Hosté však přesto odmítali nechat něco náhodě, a tak se i v deseti opět začali výrazněji tlačit kupředu, což v následující desetiminutovce přineslo ovoce. Nejprve totiž Jan Makrlík vrátil Sedlu vedení a o necelou minutu rozhodl, opět Jan Makrlík, o výsledku další trefou a zároveň zkompletováním svého hattricku. Ve zbylé čtvrtině utkání už se v podstatě jen v poklidu dohrávalo, Svatava si už nedokázala žádnou větší převahu vytvořit a výhru Starého Sedla ještě pár minut před koncem ztvrdil pátým sedelským zásahem Miroslav Jirušek



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): My jsme věřili, že bychom mohli Sedlu zavařit a třeba i dosáhnout na nějaké body, ale vůbec jsme nezachytili úvod utkání a asi po pěti minutách už jsme prohrávali o dvě branky a ty naděje nás trochu opustily. Beztak jsme se ale nevzdali, zkusili jsme zabrat a dokázali jsme dokonce i vyrovnat a dokonce jsme měli i několik šancí, které nás mohly posunout do vedení, škoda, že to tam nepadlo. Sedlo si ale závěr pohlídalo, my jsme se sice snažili využít početní výhody a tlačili jsme se dopředu, ale oni se ze tří protiútoků dokázali prosadit a zaslouženě vyhráli. Myslím, že utkání rozhodla naše fyzická nepřipravenost, protože jsme toho moc nenatrénovali a neměli jsme tolik sil, jako soupeř.

TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (Staré Sedlo): My jsme si jednoznačně přijeli pro tři body, i když jsme se museli poprat s menšími změnami v kádru. Tou nejvýraznější je pro nás asi odchod Marka Schlidbacha do Královského Poříčí, kterému bych chtěl tímto i popřát mnoho štěstí. Teď ale k samotnému utkání, my jsme chtěli zápas především dobře začít a třeba i už brzy rozhodnout, a to se povedlo skvěle. Jenomže poté jsme asi trochu polevili, z čehož pramenilo také mnoho našich chyb a různých nepřesností, se kterými se nám těžko přecházelo do útoku. Toho dokázal soupeř využít a podařilo se mu vyrovnat. Pak jsme se ale dokázali sebrat a třemi zásahy jsme rozhodli. Celkově si tedy myslím, že je to velmi vydařené utkání, po tak dlouhé pauze odcházet ze hřiště s výsledkem 5:2 je přeci jen povzbuzující. Myslím, že si všichni zaslouží poděkování za to, že jsme se nevzdali a všechny minusy utkání nás jen zlepšovali a stmelovaly, ať už to bylo vyrovnání soupeře, nebo vyloučení našeho hráče. Zkrátka jsme byli zarputilí a nic nás nepoložilo, ba naopak, každá chyba nám spíše pomohla, a to je na začátku jara velmi důležité.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - M. Šváb [-] (25. T. Pippenbacher [-] ) , R. Nedbal [-] , L. Pech [-] , Z. Štípek [-] , R. Holub [-] , P. Popovič [-] , D. Juhár [-] , Z. Repík [-] , R. Reismüller [-] , M. Kasl [-]

TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , K. Hladký [-] , K. Urban [-] , L. Michalec [-] , M. Srp [-] , M. Jirušek [-] , M. Veits [-] , L. Zikmund [-] , R. Šalka [-] (46. T. Fenkl [-] ) , J. Beránek [-]

ŽK: 28. P. Popovič , 45. L. Pech , 81. Z. Štípek - 39. J. Makrlík , 40. L. Zikmund , 69. M. Srp . ČK: 52. L. Zikmund .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sieber Josef - TROJAN David (N), HOLÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.