Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupové naděje Seče vyhasly proti Hradci


0

Ve druhém sobotním zápase šlo opravdu o hodně. Seč musela bodovat a zároveň doufat, že Mantov v neděli zaváhá, jestli chtěla postoupit. Fotbalový bůh si však postupové drama usmyslel poněkud jinak...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tady už mělo být rozhodnuto

Seč do zápasu vtrhla jako velká voda. První minuty patřily bezesporu jí a kombinačním fotbalem s minimem nepřesností držela svého soka v hlubokém obranném postavení. Vše vyvrcholilo 5. minutou, kdy padl první gól utkání. Na svědomí jej měl Václav Martinovský, kterého nechala obrana trestuhodně nepokrytého. I nadále měli domácí navrch. Jen útočník Martin Plojhar byl třikrát sám před brankářem Posledním, ale pokaždé selhal. Při Hradci stáli všichni svatí.

 

Vyrovnat mohl Radek Švarc, který se dostal do dlouhého samostatného úniku, ale ten jej patrně vyčerpal natolik, že na střelu mu už síly nezbyly. To byla veliká šance. Posledních dvacet minut první půle se hrálo stylem nahoru-dolů a další gól byl jen otázkou času. Nakonec jej vsítili hosté. Po chybě v sečské obraně se uzmul míče Radek Lukášek a z úhlu překonal brankáře Kněze. Na druhé straně mohl ještě odpovědět Tyml i Martinovský, ale oba dva své šance neproměnili. Po půli tak platil stav 1:1, ale kdyby to bylo nějakých 4:1 pro domácí, neřekl by nikdo ani popel.

Hradecký obrat

I ve druhé půli měli zpočátku více ze hry červeno-černí. Útočné snažení však nechávalo v obraně okénka, která hosté dokázali potrestat. V 62. minutě pláchl Radek Lukášek a svým druhým gólem v zápase poslal hradeckou rezervu do vedení. V tu chvíli začala Seč doplácet na nezvykle úzký kádr. Zranili se Calta i Lukáč, a tak musel do hry naskočit i trenér Bohuslav Plojhar. Hradec však vedení uklidnilo a závěrečný tlak domácích mnoho vzrušení nepřinesl. Naopak, pět minut před koncem pojistil tříbodový lup Jindřich Toman.

 

Seč tak podruhé v řadě skončila těsně před branami postupu. Nakonec skončila „až“ čtvrtá, dva body za druhým Ptenínem. Hradec se, vinou horšího skóre, umístil na pátém místě. Uvidíme, jak týmy přes pauzu posílí a zda budou patřit do horních pater tabulky i v ročníku příštím.  



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Oproti poslednímu kolu jsme hráli dobrý fotbal, tak by to mělo vypadat. Bohužel nám již podruhé v řadě těsně utekl postup do 3. třídy. Určitě mrzí neuznaný gól s Líšinou, ztracený zápas s Ptenínem či to, že jsme neporazili v deseti hrající Hradec."

SK Hradec 1946 B
Tomáš Poslední, hráč Hradce: "Zápas začal líp pro domácí, když se ujali vedení již v 5. minutě, ale my jsme zvedli hlavu a ještě do poločasu jsme vyrovnali. Druhá půle byla pro nás lepší, když jsme dokázali dát ještě dvě branky a zvítězili jsme zaslouženě."



Sestavy


TJ Seč
T. Kněz [-] - M. Lukáč [-] , M. Fotr [-] , R. Tyml [-] , R. Vlk [-] , J. Calta [-] , M. Plojhar [-] , V. Martinovský [-] , M. Korda [-] , J. Bradáč [-] , J. Fischer [-]

SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - R. Švarc [-] , J. Šmejkal [-] , L. Varga [-] , T. Dufek [-] - J. Türk [-] (31. J. Hrdina st. [-] ) , J. Toman [-] , J. Kaplan [-] , R. Lukášek [-] , K. Výrut [-] - M. Douša [-]

ŽK: 47. M. Fotr .
Hráči zápasu: R. Tyml - L. Varga .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Štěpánovský Michal - HRANIČKA Václav (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.