2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč o své výhře rozhodla v samotném závěru


Branky


0

Duel dvou ambiciózních týmů, tak by se dalo charakterizovat střetuní Seče s Ptenínem. Po vyrovnaném zápase se, i se štěstím, ze všech bodů radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný fotbal

Ptenín do zápasu nastoupil s menšími změnami v sestavě. Zraněného Miroslava Šaška v útoku nahradil Jan Podzimek. Brankářský dres s číslem 1 opět navlékl Jakub Maršálek, což pro Seč znamenalo jediné – pozor na dlouhatánské výkopy! První čtvrthodina byla maximálně vyrovnaná. Největší šancí dosavadního průběhu byl samostatný únik Bradáče z levé strany, ale jeho technická střela nakonec o pár centimetrů minula tyč.

 

Lučina mohla jít do vedení z akce po ose Mebarki-Sedláček-Podzimek. Ale posledně jmenovaný pobídku od svého mladého spoluhráče v gól nepřetavil. Jeho střela z malého vápna letěla bohužel nad břevno. V černo-červeném dresu si určitě oddychl Václav Pergl, který počítal s přerušením hry. To však, k jeho překvapení, nepřišlo. Poslední velikou příležitost první pětačtyřicetiminutovky měl na kopačkách Václav Martinovský, ale jedna z hvězd minulého kola své bravurní sólo degradovala střelou, která letěla pouze do Maršálkovy náruče. Nula – nula, šlo se do kabin.

Zvrat v závěru

Oba týmy šly do druhé půli s tím, že musí vstřelit první gól. Domácí lodivod Plojhar proto pozměnil sestavu, když k Miloši Fotrovi na hrot vysunul i Radka Tymla. A branka skutečně přišla hned po pěti minutách. Ale do sítě sečských. Po chybě v domácí obraně se dostala Lučina do přečíslení, a po několika pěkných kličkách Patrika Sedláčka zkušeně zakončoval Ahmed Mebarki – 0:1. Aktivní Sedláček mohl svůj tým k vítězství ještě více přiblížit o několik minut později, ale ani jeden ze svých dvou úniků dobře nezakončil a nechal tak vyniknout brankáře Tomáš Kněze, který držel akcie Seče stále na slušné úrovni.

 

V závěrečných minutách vrhli domácí vše do útoku. Upravili rozestavení na 3-4-3 a Tymla s Fotrem na hrotu doplnil Martinovský. Slibná šance se naskytla v minutě 80., když se po faulu rozehrával přímý kop několik metrů před vápnem. O exekuci se postaral Václav Martinovský a jeho střela prošla zdí, načež ji zastavila až síť za bezmocným Maršálkem. Bylo vyrovnáno a Seč chtěla ještě víc. Její tlak stále sílil a po sérii centrů a rohových kopů přišel i druhý gól! Josef Bradáč přihrál Martinovskému, jehož centr přesně našel útočníka Radka Tymla, pro kterého již nebyl problém trefit prázdnou branku. Hosté ještě mohli srovnat na konečných 2:2, ale střela Libora Kaufnera skončila jen na tyči.

 

Seč je tak před derby s Chlumem ve velmi dobré pozici, k postupu jí stačí uhrát tři body. Ptenín je momentálně „až“ pátý, což je po výkonu v tomto zápase určitě škoda.



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Na vítězství jsme se nadřeli, ale i proto jsme si ho zasloužili. Soupeř byl velmi dobrý, troufnu si říct, že po bodu sahal, ale díky naší vůli se nám utkání opravdu povedlo uhrát do vítězného konce. Za tři body jsem velice rád."

TJ Lučina Ptenín
Patrik Sedláček, útočník Ptenína: "Do zápasu jsme nastupovali bez zraněného Míry Šaška, který nám alespoň dělal oporu v hledišti. Díky Míro! Chtěli jsme vyhrát za každou cenu, v jednu chvíli to vypadalo, že by to mohlo vyjít, když jsme vykombinovali domácí obránce a Ahmed zavěsil na 1:0. Ale bohužel, jak to tak bývá, v každém zápase se hraje do posledního hvizdu sudího. My jsme závěr opět podcenili a dva inkasované góly v 80. a 85. minutě nás dostaly do kolen. Příští týden přivítáme na domácí půdě celek Líšiné, tak doufáme, že uhrajeme 3 body."



Sestavy


TJ Seč
T. Kněz [-] - V. Pergl [-] , M. Fotr [-] , V. Martinovský [-] , R. Tyml [-] , J. Purkart [-] , J. Calta [-] , P. Filip [-] (32. D. Vracovský [-] ) , J. Bradáč [-] (70. I. Masec [-] ) , I. Salcop [-] , J. Fischer [-]

TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - J. Černý [-] (57. Z. Smítka [-] ) , J. Podzimek [-] , J. Schejbal [-] (70. M. Pelant [-] ) , P. Sedláček [-] , R. Hnojský [-] , V. Duchek [-] , J. Strejc [-] , A. Mebarki [-] , K. Sedláček [-] , L. Kaufner [-]

ŽK: 17. R. Tyml , 63. J. Calta - 60. A. Mebarki .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Adamec Václav - HRANIČKA Václav (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.