Baník je na jaře ve formě


Branky


60. M. Martínek - 4. A. Ulč , 41. A. Ulč , 66. J. Janouškovec , 80. M. Šimandl (p.)
2

Druhé jarní kolo a další tři body pro Mantov. Tentokrát po výhře na hřišti Tatranu. V první půli se dvakrát trefil Angel Ulč, po změně stran přidali po jedné trefě Jakub Janouškovec a Michal Šimandl. Branka domácího Michaela Martínka na víc, než na konečný výsledek 1:4 nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát se trefil Angel Ulč

Již po čtyřech minutách šel Baník na pověstném menším neurazském hřišti do vedení. Po krásném uvolnění mladého Angela Ulče přišlo přesné zakončení placírkou na zadní tyč, na které neměl brankář Marián nárok - 1:0 pro hosty. Domácí mohli vyrovnat, ale z několika šancí nedali branku. Stejně tak hosté, kteří se, sice neplánovaně, ale efektivně, uchylovali k dlouhým nakopávaným míčům do křídel, odkud přicházely prudké a hlavně přesné centry do vápna. V 41. minutě další hráči pátého Mantova gól do šatny. Rozehrávka od stoperů našla v dobrém náběhu Šimandla, ten prodloužil do pravé strany na nabíhajícího Korbu, jehož ostrý centr na hranici malého vápna našel Angel Ulč, který se díky ráně po zemi stal hrdinou prvního dějství.

Drama se nekonalo

Úvod druhé půle zastihl domácí v mnohem větším pohybu a celkové aktivitě. Odměnou jim byl kontaktní gól na 1:2, který po vysokém pasu vsítil pohotový Michael Martínek. Nemuselo zůstat jen u tohoto gólů, ale další náznaky již hostující obrana s brankářem Janečkem v čele pochytala. Hráči Baníku se od vlažnějšího výkonu dokázali však odprostit a svému sokovi opět odskočit na rozdíl dvou branek. V 66. minutě se z trestného kopu opravdu krásně přes zeď trefil Jakub Janouškovec. Od této chvíle se hrálo prakticky na jednu bránu. Převahu domácích potvrdil deset minut do konce Michal Šimandl, který nepohrdl penaltou.

 

Baník je po další výhře pohodlně usazený na páté příčce. Neurazy podruhé v řadě dostaly čtyři góly a tabulkou se propadají. Uvidíme, co nabídnou další kola.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, hráč Neuraz: "Netušil jsem, že je "čtyřka" soutěž až tak vostrá. Klukům z Mantova přeju, aby se brzy "vykopali" výš, aby měli o co hrát. Jinak totiž nedokážu pochopit, proč dohrávají souboje s brankařem v malém vápně pár minut před koncem za zcela rozhodnutého stavu. Trocha lidskosti by neškodila..."

TJ Baník Mantov
Lubomír Housar, trenér a manažer Mantova: "Dneska jsme si body zasloužili. Jsem moc rád, že se nám podařilo navázat na vítězný zápas z minulého kola. Těžko vybírat, kdo dnes zahrál lépe než ostatní. Velmi mě potěšil další dobrý výkon gólmana Janečka, dobrá hra obrany dodává celému mančaftu jistotu. Na hřišti působíme kompaktně, nezbývá, než si přát, aby nám série vydržela co nejdéle. Při některých vynucených změnách v sestavě jsme si vyzkoušeli i jiné možnosti na jednotlivých postech a je skvělé, že na hře se to téměř neprojevilo. Kluci si dnes zaslouží pochvalu."



Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - VLADAŘ Josef (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 4. 2016 22:21
Nikdo snad nechodí na hřiště s úmyslem někoho zranit. To beru jako normální věc. Jinak se asi ohně moc nebojíte, protože komentáře kolem těch zákroků jsem slyšel hodně zblízka. Brankaře jsme sice vystřídat mohli, ale náhradního nemáme a nikdo z ostatních hráčů by ho ani jako stojícího na čáře lépe nezastoupil. Pokud jde o našeho pomezního, tak by samozřejmě měl udržet nervy na uzdě, ale je to vedoucí mužstva a jako bývalý gólman cítil s naším hráčem.
Ještě mě trochu zamrzela ta poznámka k hodnocení hrací plochy... Hřiště se sekalo v pátek, před zápasem to neděláme. Byl to první jarní střih, k dokonalosti to má samozřejmě daleko.
26. 4. 2016 19:13
Funkcionář, Trenér, Vedení klubu, Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Baník Mantov | Plzeňský | Plzeň - Jih
Musím reagovat na pana Hanzlíka:Ani jeden zákrok ne brankáře Mariana nebyl úmysl, za své kluky dám ruce do ohně a spíše je zarážející je, proč jste zraněného gólmana nestřídali, když jste měli jednoho hráče na lavici, zdravého. Riskovali jste již tak špatný zdravotní stav brankáře Mariana. Mluvíte zde o lidskosti, a Váš pomezní vynadal našemu útočníkovi Ulčovi do idiotů a přesto že se Ulč gólmanovi omluvil.!!!