Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 11:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová úspěšně splnila, teď jen počkat jak zareaguje Hradiště


Branky


8. J. Folk , 12. T. Roubal , 15. J. Folk , 24. P. Ježek , 42. J. Šlauf , 44. M. Hakr , 63. T. Roubal , 66. T. Roubal - 6. D. Kestler , 62. M. Hauer , 86. D. Smutný
0

Zápas druhého a osmého celku tabulky dopadl dle očekávání. Domácí vyhráli vysoko a získali potřebné tři body. Nyní si drží šestibodový náskok před Hradištěm, ten ale nemusí stačit. Pokud Tornádo, které se přes Druztovou přehnalo v obou zápasech vítězně, zvládne i následující dvě utkání, přeskočí Druztovou v tabulce a pošle ji tak do baráže. Nechme se překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druztová potvrdila formu a dominovala

Gólový zápis úspěšně otevřel Chotíkov - v 6.minutě dával pro hosty první gól David Kestler - 0:1. Druztová ale nezahálela a hned v 8. minutě po krásném úniku srovnal skóre Jiří Folk na 1:1. Tím se nastartovala kanonáda domácího celku. Hned ve 12.minutě po skrumáži před brankářem Chotíkova Novákem dokázal míč správně dopravit do sítě Tomáš Roubal2:1. Rozhozený celek Chotíkova nedokázal rozestřílenou Druztovou zastavit a zakrátko v 15. minutě lovil brankář hostů míč zpoza brankové čáry znovu – tentokrát po druhém gólu Jiřího Folka – 3:1. Následovalo několik šancí jak domácího tak hostujícího celku. Znovu síť hostí rozvlnil až Petr Ježek, který po přihráce Michala Hakra úspěšně zvýšil skóre pro Druztovou – 4:1. Jelikož nebyl Chotíkov schopen gólově odpovědět, Druztová znovu udeřila. Ve 42. minutě po menší chybě brankáře Nováka zakončoval Jan Šlauf – 5:1 a hned na to ve 44. minutě Michal Hakr pohřbil naděje hostů nadobro, když po zdařilé kombinaci ze strany překonal brankáře Chotíkova - 6:1. Více gólů už diváci v prvním poločase neviděli, stěžovat si ale mohli jen diváci Chotíkova, Druztová půltuctem Chotíkov zmrazila.

Domácí spokojeni s výsledek polevili, Chotíkov toho ale nevyužil

Z šaten se ale v prvním poločase gólově velmi aktivní domácí vrátili spokojeni se svým výkonem a hra se zpomalila. Více šancí předváděl hostující celek, tehdy se však ukázalo, že ačkoliv větší část hráčů Druztové už byla spokojena s gólovým náskokem, brankář Purkar stále aktivně blokoval a vyrážel téměř jasné góly hostů, dokázal ho překonat až v 62. minutě Miroslav Hauer – 6:2. Vzápětí však dvěma rychlými góly z 63 a 66. minuty Tomáš Roubal, který dokonal svůj hattrick, zatloukl poslední dva hřebíky do rakve chotíkovských nadějí o vyrovnání – 8:2. Hostující celek ale nakonec přece jen zvládl aspoň opticky snížit náskok Druztové, když David Smutný úspěšně prostřelil v celém zápase výborně chytajícího Pavla Purkara – 8:3.

 

Druztová tak získala potřebné tři body a po svém poslední zápase sezony dohlíží na tabulku z druhého místa. Teď jen musí svěřenci Františka Rusňáka počkat na výsledky z následujících dvou zápasů Hradiště. Pokud ti svou úlohu splní a vyhrají obě utkání, pošlou Druztovou do baráže, pokud ne, půjdou do ní sami.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
trenér František Rusňák: Ze zápasu jsme si odnesli očekávané tři body. První poločas kluci zahráli velmi dobře, škoda, že vypnuli v druhé půli a nechali brankáře Purkara chytat téměř jisté góly. Ten ale zvládl svou úlohu výborně a dle mého to byl nejlepší hráč utkání.




Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - D. Roubal [-] , J. Folk [-] , M. Hakr [-] (66. J. Ilgner [-] ) , P. Jirka [-] , J. Hauptmann [-] (46. O. Kosa [-] ) , J. Šlauf [-] (73. V. Frühauf [-] ) , T. Roubal [-] , M. Beránek [-] (62. M. Bidzilja [-] ) , P. Ježek [-] , P. Fischer [-]

FC Chotíkov 1932 B
P. Novák [-] - M. Bernas [-] , P. Čech [-] , M. Rubáš [-] , J. Fryček [-] (46. D. Smutný [-] ) , D. Kristl [-] , A. Bělohlavý [-] , P. Oulík [-] , M. Hauer [-] , D. Kestler [-] , F. Dobrý [-]

ŽK: 41. F. Dobrý .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: OPALECKÝ Jiří - HÁDEK Michael (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.