Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kalaš nasázel Unionu půltucet a pomohl Touškovu vyhrát vysoko 7:2


Branky


0

Vítězství v utkání pátého a desátého týmu tabulky bylo předpovídáno Touškovu. Ten splnil očekávání, ačkoliv první poločas skončil jednogólovým náskokem domácích a relativně vyrovnanou hrou, v druhém poločase výrazně mladší sestava Touškova přehrála starší Union. Touškov gólově vysoko přestřílel hosty a odváží si z předposledního zápasu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalejší rozjezd domácích

Domácí začali aktivně už od začátku. Poprvé v utkání se trefil ve 2.minutě Jan Kalaš, který si vzal první skalp Unionu do své sbírky, ta za toto odpoledne ale nabyla ještě mnohonásobně – 1:0. Hostí se ale nenechali zastrašit a hned v 6.minutě srovnánal Luboš Kučera na 1:1, který se prosadil hlavou po rohu Petra Kučery, a dával tak Unionu naději na vyrovnaný zápas. Ačkoliv se Touškov dlouho gólově neprosadil, byli jeho hráči aktivnější jak v poli, tak střelecky. Poslední gól prvního poločasu si za domácí opět připsal Jan Kalaš, který se v 29.minutě šikovně uvolnil a zvýšil pro svůj tým na 2:1. V první třičtvrtěhodině už se víc nestalo, domácí ačkoliv aktivnější pořád dávali Unionu šanci utkání vyrovnat, případně otočit ve svůj prospěch.

Střelecká paráda Touškova

Po příchodu z šaten byl domácí celek opět aktivnější. Hubený gólový náskok jim očividně nestačil a hráči Touškova hráli výrazně lépe. Poprvé v druhém poločase rozvlnil síť Pavel Foltýn, který v 55.minutě zvýšil na 3:1 a Union tím zmrazil. V tu chvíli mohla začít střelecká paráda Kalaše. V 60. minutě po nahrávce Jana Popelky dokonal svůj hattrick a překonal brankáře Jakeše potřetí – 4:1. To ale mladému útočníkovi Touškova nestačilo. Bylo ho plné hřiště a po několika vychytaných šancí přidal svůj čtvrtý gól – v 70. minutě na 5:1. Tím ale jeho lačnost po gólech neskončila, hned za dvě minuty přidal po nahrávce Pavla Foltýna další gól za záda brankáře Unionu – 6:1. A svoje střelecké představení zakončil v 80. minutě po nahrávce kapitána Huleše, Jan Kalaš zvýšil na 7:1 a zakončil tak jeho půltucet nasázený do sítě hostí. Ti v 85. minutě opticky zachraňovali skóre - po odkopu od brány prodloužil Petr Starý hlavou na Kučeru, ten poslal do vápna Lukáše Londu a ten trefil k tyči na 7:2.

 

Touškov si odváží tři body, hrdinou utkání byl jednoznačně Jan Kalaš, který prokázal střelecký um a posunul se v tabulce střelců na osmé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov B
obránce Patrik Boháč: Kluci hráli výborně a Union přehráli. Hrdinou utkání jednoznačně Jan Kalaš, ten kluk hraje výborně, celý tým ale dnes předvedl skvělý výkon a odváží si zasloužené tři body.

TJ Union Plzeň B
Petr Starý: Hráli jsme zároveň s áčkem, k tomu nám kvůli zraněním, nemocem a práci chybělo celkem 14 hráčů, takže jsme byli rádi, že jsme vůbec dali dohromady přesně dvě jedenáctky. Podle toho vypadalo i složení týmu, náš věkový průměr 37 let, naopak Touškov nastoupil s průměrem ani ne 20 let. Skoro se dá říct, že stará garda proti dorostu. V první půli jsme ještě celkem stíhali, dostali jsme jen dva góly, domácí neproměnili penaltu a dost šancí pochytal náš gólman. Ale jak se dalo čekat, po přestávce jsme už stíhat přestali a oni nás uběhali k smrti. Mrzí mě takový příděl gólů, ale na víc jsme, v téhle sestavě, asi neměli.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov B
M. Beneš [-] - L. Hodek [-] , A. Jánek [-] (60. D. Wagner [-] ) , L. Peikert [-] , P. Foltýn [-] , P. Boháč [-] , J. Huleš [-] , J. Kalaš [-] , K. Pachl [-] , M. Šůla [-] , J. Popelka [-]

TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - V. Jíra [-] , P. Chudý [-] , M. Trázník [-] , M. Vinický [-] - Z. Lhoták [-] , P. Kučera [-] , L. Londa [-] , M. Prcín [-] , L. Kučera [-] - P. Starý [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Ježek Petr - KRÁL Aleš (N), SEIDL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.