3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice bere z vyrovnaného zápasu tři body


Branky


0

Utkání čtvrtých Spojů a osmé Křimice přineslo vítězství bodově slabšímu týmu – domácí Křimici. Místní borci si proto jeden z posledních hraných zápasů – příští sezónu už B tým nenastoupí, náležitě užili a dotáhli jej k bodovému zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Utkání bylo od začátku vyrovnané. Končící mužstvo Křimice B nemělo co ztratit, příští sezónu už místní B tým nastupovat nebude a proto se nemuseli hnát za body. Spoje však také sedí na čtvrtém místě tabulky, které jim už nejspíš do konce sezóny zůstane, proto jsme mohli sledoval nevyhrocený, klidný zápas.

Jako první dokázal rozjásat diváky hostů Petr Háva, který v 11. minutě dorážel tečovanou střelu – 0:1. Odpověď domácích přišla až o čtvrt hodiny později – ve 26. minutě, kdy po krásném uvolnění Michala Jedličky skončila v síti hostí jeho střela z dálky -1:1.

 

Následovalo několik šancí na obou stranách, Spoje nedokázaly dát branku z pokutového kopu a proto hráči po první třičtvrtě hodině odcházeli z hřiště za vyrovnaného stavu.

Dvougólová pojistka, taky trochu štěstí

Zvrat v utkání nastal až v 50.minutě, Václav Kuneš se přes beky uvolnil a šel sám na gólmana Žáčka. Kuneš se střelou po zemi nemýlil a získal pro Křimici jednogólový náskok – 2:1. Utkání poměrně poklidně pokračovalo, kdy na každé straně bylo několik šancí, oba týmy ale měly štěstí, Křimici výrazně podržel brankář Řehoř. Míč dostal za brankovou čáru až v 76.minutě domácí hráč – Josef Kovačič, který dovedl balon z vápna střelou k zadní tyči a potěšil svůj tým pěkným gólem -3:1. O přiblížení Křimici se hosté pokusili v 86. minutě, kdy Josef Nosek úspěšně překonal brakáře Řehoře – 3:2. Tímto ale gólový zápis utkání skončil. Křimice B tak odehrála jeden z posledních zápasů velmi pěkně, stejně tak dobrý byl i výkon Spojů, u kterých ale, bohužel pro ně, nestálo ten den štěstí.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice B
obránce Petr Housar: Jednalo se o vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách. My jsme byli šťastnějším týmem, určitě nás ale podržel i gólman Řehoř, ten má na výsledku také svůj velký podíl.

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
obránce Marek Feiferlík: Odehráli jsme vyrovnaný zápas se spoustou nevyužitých šancí. Bohužel pro nás jsme nedokázali proměnit penaltu, ale jinak jsme podali kvalitní výkon.



Sestavy


FC Křimice B
J. Řehoř [-] - M. Hauer [-] , M. Jedlička [-] (64. I. Singer [-] ) , V. Kuneš [-] , J. Rada [-] , P. Housar [-] , J. Novák [-] , J. Kovačič [-] , F. Šváb [-] , T. Kroupa [-] , P. Dobrý [-] (46. M. Škoda [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
P. Žáček [-] - P. Háva [-] , A. Radvanovský [-] , M. Jandoš [-] , D. Bulant [-] , T. Reischig [-] , M. Cigler [-] , L. Kindl [-] , M. Feiferlík [-] , J. Nosek [-] , M. Braun [-]

ŽK: 21. P. Dobrý - 80. L. Kindl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - ŠKODA Jiří (N), VOLF Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.