Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec využil kolapsu Touškova a utkání dovedl ke zdárnému konci


Branky


0

 Souboj prvního a pátého týmu tabulky byl v první půli pod taktovkou hostí, v padesáté minutě však Plzenec využil výpadku Touškova k obratu zápasu a k získání bodového maxima.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Touškov vzal zápas do své režie

Zápas začínal pro všechny diváky velmi záživně, už v 1.minutě padl gól do brány hostí, po chybě brankáře Beneše otevřel utkání Pavel Brejcha – 1:0.

Touškov ale hned vzápětí, stále v 1.minutě po střele Jana Kalaše srovnal na 1:1 a umlčel na dlouhou dobu střelce Plzence. Touškov určoval následující minuty. V 32. minutě Pavel Foltýn zvyšoval pro hosty na 1:2. Ti ve své dominanci pokračovali a hned v 35. minutě zvýšili střelou Jaroslava Hauera na 1:3.

 

Hráči Plzence, vědomi si převahy hostí, nakonec dokázali ve 41.minutě po střele z vápna snížit na 2:3 – střelcem byl znovu Brejcha Pavel, který si připsal druhý gól zápasu.

Úpadek Touškova a obrat Plzence

Druhý poločas ale začali lépe znovu hráči Touškova, ve 46. minutě využil Jaroslav Hauer špatného odkopu domácích a překonal už podruhé v zápase Jana Csenga – 2:4.

51.minutě však střídající Pavel Menšík po rohovém kopu úspěšně hlavičkoval, snížil náskok Touškova na 3:4 a úspěšně nastartoval obrat domácího celku. Znovu se síť Touškova rozvlnila v 56.minutě po střele Martina Pícky, který lehce zakončil a dotáhl tak manko hostí – 4:4. Plzenec ucítil fyzické vyčerpání Touškova, v 60.minutě dokončil Pavel Brejcha zdárně svůj hattrick a usadil se tak v tabulce střelců na momentálně čtvrtou příčku -5:4. Stejně tak jak Touškov ovládal první poločas, začal Plzenec ovládat ten druhý, v 73.minutě Stanislav Kerner zvýšil na 6:4. A poslední zářez Touškovu dal Petr Menšík, který v 90. minutě dopravil míč za záda Jana Csenga – 7:4.

 

Plzenec tak získal cenné tři body a nadále vévodí prvnímu místo v tabulce. Touškov předvedl v první půli velmi kvalitní výkon, který bohužel pro ně, neudržel i do druhého poločasu.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec B
Milan Jíra: První poločas byl soupeř jednoznačně lepší, druhý poločas už jsme byli ale lepším celkem my, dali jsme víc branek a konec zápasu už byl poměrně jednoznačný. Když jsme otočili na 5:4 soupeř už přestal hrát.

TJ Sokol Město Touškov B
záložník Pavel Foltýn: První poločas jsme hráli jednoznačně lépe, v druhém poločasu jsme ale vypadli, také z důvodu včerejšího postupu našeho A týmu do 1.A třídy, po oslavách jsme v druhé půli neudrželi výkon a fyzicky jsme odpadli.



Sestavy


SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - P. Brejcha [-] , R. Trylč [-] , M. Pícka [-] (85. D. Diviš [-] ) , M. Kalousek [-] (46. P. Menšík [-] ) , T. Brejcha [-] (35. S. Kerner [-] ) , J. Voráček [-] , P. Batěk [-] , J. Duspiva [-] , P. Jíra [-] (32. M. Vaněk [-] ) , V. Brejcha [-] (75. P. Šesták [-] )

TJ Sokol Město Touškov B
M. Beneš [-] - P. Foltýn [-] , P. Boháč [-] , J. Huleš [-] (29. L. Peikert [-] ) , J. Kalaš [-] , J. Hauer [-] (73. A. Jánek [-] ) , P. Dyk [-] , K. Pachl [-] , M. Šůla [-] , J. Popelka [-] , M. Tříkač [-] (46. L. Hodek [-] )

ŽK: 50. J. Hauer .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - BATĚK František (N), KRÁL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.