1:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže dál klátí soupeře


Branky


51. K. Bárta - 5. P. Brejcha (p.) , 57. P. Brejcha , 60. P. Brejcha , 75. M. Pícka , 80. P. Brejcha
0

V rámci patnáctého kola se na hřišti v Křimicích utkal domácí celek s týmem okupujícím první příčku tabulky. Starý Plzenec, pokud chce splnit svůj plán a postoupit, musí vyhrávat úplně všude a ani utkání v Křimicích by nemělo být výjimkou. Jak to dopadlo se dočtete právě zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš nenapověděl

Utkání se nám rychle rozběhlo a hosté se chtěli rychle dostat do vedení. To se jim podařilo zásluhou pokutového kopu, který se nebál odpískat sudí Adamčík už v páté minutě. Skóre tedy otevřel Pavel Brejcha. Tento rychlý start patrně spíše uškodil první půli, která byla krom tohoto zásahu na branky chudá. Křimice celkem nečekaně dokázaly držet s favoritem z Plzence krok a snažili se o vyrovnání. Nějaké šance na to byly, ale jakkoli to mohlo být 1:1, tak mohli domácí jít do kabin s vícebrankovou ztrátou. Nic z toho se ale nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Rychlé vyrovnání na body nestačilo

Podobně rychlý start do poločasu měly také Křimice. Za pokutovým územím byl faulovaný Kamil Bárta, sám postižený se postavil k exekuci a z přímého kopu krásnou střelou vyrovnal stav zápasu. Domácí se ale neradovali příliš dlouho. Již za šest minut vrátil hostům vedení svým druhým gólem v zápase Pavel Brejcha, tentokráte mu velmi pomohl domácí brankář Singer svým špatným odkopem. A když už v utkání vstřelíte dvě branky, tak proč už rovnou nedokonat hattrick. Takovým heslem se možná Pavel Brejcha řídil, když na hřišti řádil jako uragán a už v 60. minutě si mohl připsat svůj třetí zářez na pažbu, když s pomocí spoluhráčů zakončil ukázkový rychlý brejk. Křimicím odešly síly a hosté se do soupeře zakouslli ještě více, v 75. minutě zvyšoval na rozdíl tří branek Martin Pícka. Pavel Brejcha měl opravdu svůj den a jistě i za svůj počin v tomto utkání zaplatí tučnou "pokutu". Tento mladý plejer ročník narození 98, přidal i svou čtvrtou branku v utkání a stanovil tak konečný stav zápasu na 1:5 z pohledu domácích. 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice B
Petr Housar (hráč): Sešlo se nás na zápas pouze jedenáct, takže došly síly ve druhé půli a měli hodně šancí, takže vyhráli zaslouženě.

SK Starý Plzenec B
Marek Hodina (trenér): Bylo to alespoň v první půli bojovné utkání, nasazení obou týmů z obou stran. Celkově to byla technická hra s důraznou hrou do těla, rozhodčí byli zkušení. Po vyrovnání na 1:1 v podstatě soupeř ztratil síly a hlavně po hrubé chybě brankáře a našem gólu soupeř odpadl. Pochválil bych tým mladých kluků, kde byli nasazení i čtyři dorostenci.



Sestavy


FC Křimice B
I. Singer [-] - J. Novák [-] , J. Řehoř [-] , M. Hauer [-] , K. Bárta [-] , T. Kroupa [-] , M. Klement [-] , Z. Klement [-] , M. Škoda [-] , J. Rada [-] , D. Justra [-]

SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - M. Vaněk [-] (12. D. Diviš [-] ) , J. Voráček [-] , R. Trylč [-] , S. Kerner [-] , M. Pícka [-] , P. Batěk [-] , P. Jíra [-] , P. Brejcha [-] , T. Brejcha [-] , V. Brejcha [-]

ŽK: 38. J. Rada , 41. K. Bárta - 69. T. Brejcha .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - ŠKODA Jiří (N), BATĚK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.