Velim si proti oslabenému soupeři otevřela střelnici


Branky


0

Hosté dorazili do Velimi jen v devíti a tak se dal očekávat jednoznačný průběh. To se také potvrdilo a, i když hosté bojovali a odehráli celé utkání, odvezli si jedenáct gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chválovice vzdorovali i v osmi

Už minulý týden měli hosté problém se sestavou. I tentokrát přijelo jen osm hráčů a pomezní, ale k utkání nastoupili a celé odehráli. Situace ve velimském kádru se zlepšila. Už nastoupil Sixta a Hájek a mezi náhradníky Slavík. Trenér nechal odpočívat všestranného J.Vlka, do základu postavil poprvé dorostence Jelínka a na lavičku nominoval další tři dorostence. Utkání začalo tak, jak se očekávalo.. Velimští měli hru ve své moci, ale hráli pomalu, nepřesně si přihrávali a také zakončovali. Do 15.min. měli dvě šance, ale brankař hostí je bravurně zneškodnil. Tým Chválovic sice hrál v osmi, ale aktivně a bojoval. V 15.min. padla první branka, 1:0. V pokutovém územní se uvolnil přes dva hráče Martin Beníšek a z otočky skóroval. Do 20.min. měli domácí další tři příležitosti, buď je zlikvidoval výborný brankař nebo střelci. Ve 22.min.hosté poprvé ohrozili velimskou branku, ale Hrouda střelu vytěsnil na roh. Ve 23.min. po kombinaci Kasal – Hájek – Martin Beníšek, posledně jmenovaný zvýšil na 2:0. Ve 28.min. Beníšek zakončil hatrik a zvýšil na 3:0. Ve velkém vápně vypíchl míč a podle brankaře technicky skóroval. Ve 40.min. zatáhl po pravé straně míč O.Kosina, přihrál před branku, kde se nejlépe zorientoval Ladislav Hájek a zvýšil na 4:0. Ve 44.min. Hájek uvolnil Jana Svobodu a ten se prosadil na 5:0. Další šance v závěru poločasu domácí borci neproměnili, protože brankař hostí byl proti.

 

 

Hosté pomalu umdlévali

V poločase nechal kouč Jedlička v šatně Dejmka, O.Kosinu a Beníška. Do hry pustil další tři dorostence P.Kesnera, Pycha a Kopeckého. Chlapci se neztratili a odvedli dobrý výkon. V 51.min. unikl po levé straně Svoboda, předložil míč Ladislavovi Hájkovi a ten, do prázdné branky, dal na 6:0. V 53.min. si to oba hráči vyměnili, Hájek nahrál Janu Svobodovi a bylo to 7:0. Už v 55.min. se individuálně prosadil po pravé straně Daniel Pych a bombou přes celou branku rozvlnil síť po osmé, 8:0. Celý druhý poločas byl v plné režii domácích, hostům navíc docházely síly. Ale nevzdali to. Dokonce i zraněný hráč se vrátil do hry.  Začali hrát ofsajd - systém na hranici půlící čáry a několikrát nachytali velimáky do pasti. Pak začal úřadovat velimský útočník Jakub Kasal. Během dvou minut dal dvě branky. V 63.min. po přihrávce Pycha na 9:0 a v 65.min. po přihrávce Svobody na 10:0. Pak přišel útlum a ztkání se vpodstatě jen dohrávalo. Hosté už nevymysleli vůbec nic a za domácí Ladislav Hájek dokonal svůj hatrik a uzavřel na 11:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Čekali jsme, že se dva hráči zraní a zápas bude ukončen. To však bojovníci z Velkých Chvalovic nedopustili. Z tak vysokého vítězství ani nemůžete mít radost. Povinné tři body a zlepšení skóre, to snad ano. Naši hráči, z úcty k soupeři, tentokrát zrušili vítězný pokřik po utkání. Hosté si zaslouží poděkování a úctu. Náš trenér určil nejlepším hráčem našeho mužstva Jana Svobodu. U hostů to byl určitě brankář Michal Pošíval, který předvedl neskutečné množství výborných zákroků, možná deset. Pro mne to byl nejlepší hráč celého utkání.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hlavnička Radek - JEDLIČKA Jaroslav (N), ŠTĚPÁNEK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.