Velim nedopustila další ztrátu


Branky


0

Třetí tým tabulky přivítal páté Tuklaty. Oba týmy na jaře ještě neprohrály, byť nějaké body poztrácely za remízy. Tentokrát byla stoprocentní Velim, díky dvěma brankám Jaroslava Slavíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velimské béčko opět řešilo problémy se sestavou. Stále chybí lídr mužstva Hájek a nebyli k dispozici ani oba stopeři Sixta a Dejmek. Několik opor chybělo i Tuklatům (Jambor, Werbynsky, Goll, a další) .Utkání začalo náporem domácích, jehož výsledkem bylo nastřelené břevno. Už v 11.min. se zranil Čepelák a nahradil ho Beníšek. Velim stupňovala převahu a hrála většinou na polovině soupeře. Výsledkem převahy byly tři vyložené šance. Soupeř měl, z protiútoku, jednu. Ve třiatřicáté minutě se domácí dočkali. Jaroslav Slavík si míč narazil s Beníškem a Velim vedla 1:0.

Velim přidala pojistku v závěru

Ve druhém poločase se chvilku hra vyrovnala, ale pak pokračovala převaha domácích. Ti měli další čtyři vyložené šance. V sedmdesáté čtvrté minutě bylo rozhodnuto. Jaroslav Slavík po individuální akci zvýšil svým druhým gólem v zápase na 2:0. Utkání se dohrávalo, domácí kontrolovali hru a soupeř nebyl nebezpečný. Smolařem utkání byl Klingr, který šel třikrát na brankáře, ale neproměnil. Hráčem utkání byl jednoznačně Jaroslav Slavík. Velim si tak stále uchovává naději na stíhačku vedoucích Bečvár, Tuklaty si drží páté místo a čtvrté je "na dostřel".



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí: Máme stále problémy se sestavou, chybí nám klíčoví hráči. I proto jsme rádi za tento příznivý výsledek. Soupeř taky nepřijel v optimálním složení. Mohli jsme proměnit více šancí a odehrát to více v klidu. Hosté se snažili, ale bylo vidět, že absence hráčů byla citelná.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Velmi oslabeni jsme přijeli na hřiště Velimi, sešlo se nás pouze 11, citelně chyběli David Jambor, Lukáš Werbynský, Milda Goll, David Procházka a další... Ne všichni, kteří nastoupili byli zdravotně v pořádku,ale zápas jsme odbojovali a rozhodně jsme neodjížděli po ostudném výkonu. Domácí byli lepší a výhru si zasloužili, nás podržel brankář Pepa Pazdera, který podal jeden z nejlepších výkonů v sezóně. Na druhou stranu, otevřený výsledek jsme drželi poměrně dlouho a druhou branku soupeře jsme si zavinili chybou. Vojta Lachman si v 5.minutě poranil kotník a celý zápas odbojoval zraněný, posledních 10 minut jsme dohrávali v 10-ti, kdy odstoupil Petr Jambor z důvodu zranění. Proti silným soupeřům jako je Velim musíme být kompletní a bohužel ze 4 hráčů, kteří ze základní sestavy chyběli, byl pouze jeden, který chyběl ze zdravotních důvodů, což není optimální. Snad se dokážeme sejít na další velmi těžké utkání v lepší sestavě, ale po bojovném utkání není jisté v jaké sestavě nastoupíme, hráči, kteří bojovali ve Velimi si základní sestavu určitě zaslouží svojí pílí a bojovností...



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rambousek Josef - KUBELKA Petr (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.