FOTO: Rostoklaty vydřely důležité body


Branky


0

Brankou ze třinácté minuty rozhodli domácí o důležité výhře. Posunuli se na dvanáctou pozici a hostující Kozojedy budou nutně potřebovat bodovat v dalších utkáních, protože sestupové pozice se jim notně přiblížily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na šance 2:1, na góly 1:0

Důležité utkání pro domácí Traverzu bylo na programu v sobotu. Domácí hostili Kozojedy a na svého soupeře ztráceli v tabulce šest bodů. V první půli si hráči Rostoklat vytvořili dvě velké šance, z nichž jedna skončila brankou. Belovski poslal ve třinácté minutě nadýchaný oblouček za obranu Markovi Kotalovi a ten nedal hostujícímu brankaři Novákovi žádnou šanci - 1:0. Hosté měli tutovku jednu, ale gólman Peřestý ji perfektně zlikvidoval. Vedení mohli domácí do přestávky ještě navýšit, když Chvojkovu přesnou přihrávku napálil Kmoch pouze do břevna. 

Druhý poločas již bez branek

S jednobrankovým náskokem pro Traverzu nastoupili hráči k druhému dějství. Domácí Rostoklaty hráli nadále svoji hru a soupeře do nijak extrémních šancí vůbec nepouštěly. Naopak si sami vypracovali šance ke zvýšení náskoku. Tomáš Němec po jedné z akcí napálil břevno Novákovy svatyně. Kozojedy měly naději srovnat skóre po trestném kopu, ale jejich přesnou ránu vytáhl Daniel Peřestý skvěle na rohový kop. Když se ke konci utkání neujala prudká hlavička Petra Strnada a Robertu Krajníkovi jeho ránu brankař chytil, zůstaly tři body doma na Traverze. Pro domácí hráče jsou tyto body veledůležité, protože se posunuli na dvanáctou příčku. Naopak hostům se trochu přitížilo, ale mají šanci v příštím kole, když doma v dalším důležitém mači přivítají Ždánice.



Ohlasy k zápasu


TJ Rostoklaty
Petr Kadláček, vedoucí týmu: Bylo to bojovné utkání a podle mého mínění naše zcela zasloužené vítězství. Vytvořili jsme si více brankových příležitostí a hlavně jsme alespoň jednu zužitkovali. Za týden jedeme do Peček a potřebujeme se poprat o další body.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - KUBELKA Milan (N), SVĚTLÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.