Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobré Pole ztrácí na čelo stále více


Branky


45. M. Ružinský , 62. L. Synek , 65. L. Synek , 77. L. Synek , 83. J. Kovařík - 16. J. Čermák , 58. K. Páral , 86. J. Čermák (p.)
0

V radimi se představil tým Dobrého Pole. Od šestnácté minuty vedl, ale domácí před přestávkou stihli vyrovnat. Hosté se v druhé půli opět ujali vedení, jenže tři branky Lukáše Synka je odsoudily k porážce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka do šatny byla vyrovnávací

Aktivněji utkání začali hosté. Oba týmy získaly na jaře jen tři body a tak by si rádi jistě připsaly další. Po šestnácti minutách k tomu měli blíže pohyblivější borci Dobrého Pole, když se prosadil Jan Čermák - 0:1. Radimští potom hru vyrovnali a pro diváky se hrál bojovný zápas. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali těsně před přestávkou. Skóroval Miloš Ružinský a stanovil poločasové skóre na 1:1.

Kanonáda v druhé půli

I v druhém poločase se hrála vyrovnaná hra, ale byla okořeňená góly, což jistě ocenili diváci i proto, že větší část jich padla do branky Dobrého Pole. Borci Radimi totiž své šance proměňovali na rozdíl od hostů, kteří mají s efektivitou na jaře problém. Přes velké množství nevyužitých šancí a trestných kopů se ale hosté ujali opět vedení Karlem Páralem - 1:2. Hlavní postavou Radimi byl ale Lukáš Synek, které ho ocenil i trenér a označil jej za hráče utkání, přestože jinak chválil celý tým. Lukáš Synek po hodině hry udeřil třikrát během patnácti minut. Rychlé kontry do obrany hostů stanovily skóre 4:2. V poslední desetiminutovce se ještě trefil Jakub Kovařík - 5:2. Dobropolští korigovali pár minutek před závěrem z pokutového kopu po faulu v šestnáctce. Penaltu proměnil Jan Čermák a konečný stav tedy je 5:3 a fanoušci odcházeli spokojeni.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim B
Roman Procházka, trenér: Byl to vyrovnaný zápas nahoru - dolů. Dobré Pole má výborný manšaft, ale trápí je koncovka (neštěstí pro nás). My jsme své šance proměnit dokázali a i když jsme v utkání dvakrát prohrávali, dokázali jsme to otočit. Bylo to ode všech odbojované a na konci už jsme trochu "tahali nohy".




Sestavy


TJ Viktoria Radim B
V. Arnold [-] - J. Mašín [-] , R. Procházka [-] - L. Synek [-] - I. Procházka [-] , T. Soukal [-] (84. J. Holler [-] ) - Z. Vejdělek [-] , J. Čábelka [-] , M. Ružinský [-] (63. D. Hrabal [-] ) , J. Kovařík [-] , J. Vaníček [-]

Sokol Dobré Pole
J. Cink [-] - O. Štefančík [-] , J. Svoboda [-] , J. Žirovnický [-] (66. M. Pytloun [-] ) , P. Varyš [-] - J. Strejček [-] (53. R. Valenta [-] ) , D. Špička [-] , J. Pavlíček [-] , K. Páral [-] - J. Čermák [-] , M. Hozman [-] (80. M. Neveselý [-] ) -

ŽK: 36. M. Ružinský - 33. J. Pavlíček , 74. M. Pytloun , 82. J. Svoboda .
Hráči zápasu: L. Synek - J. Čermák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hlavnička Radek - PROCHÁZKA Radek (N), VARYŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.