Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchovští se zaskočit nenechali


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým měl fantastický vstup do utkání, nutno dodat, že jim k tomu soupeř hodně pomohl. Pomalou a nepřesnou rozehrávku obránců vystihl mrštný Martin Rubricius a rychlou střelou otevřel hned v první minutě skóre. Smíchov si poté vytvořil ještě pár šancí, které ale zůstaly neproměněny. Hosté nechtěli být pozadu a ještě v prvním poločase začali "kousat". Jenže branku nevstřelili, a tak se slova ujali opět smíchovští. Konárek si navedl balón na pravou stranu hřiště, odkud odcentroval přesně na hlavu Martina Rubriciuse a gól do šatny byl na světě. 

Na domácích hráčích bylo vidět, že jim vedení dalo klid na kopačky a většího klidu se jim dostalo čtyři minuty po začátku druhé půle. Tobrman dostal krásnou přihrávku mezi obránce od Sládka, navedl si balón do vápna, kde ho "sestřelil" obránce Janoušek a penalta byla na světě. Jako bonus dostal faulující hráč žlutou kartu. K nařízené penaltě se postavil kanonýr Martin Rubricius a svou dělovkou zpečetil hattrick. A hostům bylo o pět minut později ještě hůře. Janoušek totiž fauloval zezadu unikajícího Konárka, za což nemohlo přijít nic jiného, než žlutá karta. No a jelikož to byla druhá, musela logicky následovat karta červená a následný odchod do kabin. Oslabenému soupeři dal další ránu svým gólem Michal Sládek v 74. minutě. Hosté ale nesložili zbraně a i jim se podařilo skórovat. V 82. minutě vsítil branku Petr Toman a skóre upravil přesnou hlavičkou v poslední minutě Petr Bouřil.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
David Tobrman (hráč): Dneska jsme odehráli dobré utkání, hodně nám pomohlo brzké vedení. Stejně dobrý vstup jsme měli i do druhého poločasu, dali jsme branky a bylo rozhodnuto. Nutno dodat, že nám to Spoje hodně usnadnily. Jen škoda těch dvou inkasovaných branek v závěru.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
J. Lídl [-] - L. Konárek [-] , M. Rubricius [-] , M. Sládek [-] , D. Tobrman [-] , M. Korec [-] (58. J. Řehák [-] ) , L. Houška [-] , P. Konopík [-] , J. Sulek [-] (73. M. Sedláček [-] ) , J. Ostrolucký [-] , P. Ouda [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Makkai [-] , M. Ráb [-] (57. P. Toman [-] ) , M. Vričan [-] (62. L. Kindl [-] ) , P. Mudra [-] (67. J. Solfronk [-] ) , J. Zýka [-] , J. Nosek [-] , P. Bouřil [-] , M. Janoušek [-] , T. Klozar [-] , M. Cigler [-]

ŽK: 37. L. Konárek - 49. M. Janoušek , 85. J. Zýka , 87. L. Kindl . ČK: 54. M. Janoušek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nešpor Petr - VOPAT Dušan, LEVÝ Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.