1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezprankové utkání musely rozhodnout penalty


Branky


0

Na neoblíbenou půdu Spojů zavítaly o víkendu Černice, které si z výjezdu na nedaleký stadion dělaly zálusk na nějaké ty bodíky. Domácí tým ale nedává svoji kůži lacino,  tak se nám rýsovalo zajímavé utkání. Dvacet přítomných diváků se ale příliš nepobavilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počasí bylo na fotbal ideální, trávník dobře připravený a oba mančafty nažhavené na vítězství, alespoň tak to tedy vypadalo před zápasem. Po úvodním hvizdu to totiž vypadalo úplně jinak. Ani jeden tým se nikam příliš nehrnul hra připomínala vyčkávnou, kdy tým pouze čeká na chybu soupeře. Obrany ale hrály prim, a tak se divák příliš nebavil. Šance, a to neříkám brankové, na ty zapomeňte, byste napočítaly na jedné ruce vysloužilého truhláře. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu a my jsme mohli jen čekat, jestli se hra obou mančaftů ve druhém poločase zlepší.

Pokud jsme si naivně mysleli, že se ve druhé pětačtyřicetiminutovce strhne přestřelka, byli jsme na omylu. Hra obou celků byla nachlup stejná jako v prvním dějství a diváci se tak mohli zabavit alespoň občerstvením z místní hospůdky. Čekání na chybu se ale mohlo přeci jen vyplatit hostům, mladý Marek Müller se řítil sám na bránu, nikým neatakován ale nechal pouze vyniknout domácího brankáře Žáčka. Přesto se tento hráč objevoval na míči ze všech zúčastněných nejvíce, zřejmě se snažil odčinit své zaváhání. Jenže ani jemu a ani nikomu dalšímu se již nepodařilo skórovat a vítěze nám tedy musely prozradit penalty.

V dovednostní soutěži se hostům příliš nedařilo a smetanu slízl brankář domácích Pavel Žáček, když vychytal svému týmu bod navíc. Černice si tedy odváží bod, remíza tomuto utkání rozhodně sluší.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (trenér): Z obou stran utkání bez šancí. Naše áčko hrálo, takže museli nastoupit tři dorostenci a my jsme z jediné tutovky bohužel nedokázali vstřelit branku.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - M. Vričan [-] , M. Sartorius [-] (80. M. Feiferlík [-] ) , P. Mudra [-] (71. J. Solfronk [-] ) , J. Schneider [-] (67. P. Toman [-] ) , J. Zýka [-] , J. Nosek [-] , P. Bouřil [-] , M. Janoušek [-] , T. Klozar [-] , M. Cigler [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - P. Vlček [-] , J. Vlk [-] , T. Valm [-] , J. Švenda [-] (52. V. Holeček [-] ) , P. Mastný [-] , M. Větrovský [-] , J. Král [-] , T. Mudra [-] , M. Müller [-] , J. Nedvěd [-]

ŽK: 67. M. Vričan - 56. V. Holeček , 60. M. Müller .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - HOMR Michal, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.