3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr si upevnil svoji pozici


Branky


0

Vedoucí celek soutěž přivítal na svém hřišti Letnou, která neprožívá ideální sezónu a bude muset ještě hodně bojovat o udržení v městském přeboru. Jenže tým v čele s kapitánem Gärtnerem obvykle nic předem nevzdává, a tak uvidíme jak to vše nakonec dopadne. Tento zápas, alespoň podle výsledku, měl jednoznačný průběh. Pojďte si přečíst, jak tomu bylo doopravdy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná, oslabená o pár opor, přijela do Malesic s jasným cílem, a to neprohrát. Tento plán týmu z Plzně vydržel necelých dvacet minut, neboť právě ve dvacáté minutě se dostal k míči Žítek, zatáhl balón po pravé straně a předložil balón pod sebe před poloprázdnou branku pro kanonýra Martina Otýse, který si již s podobnými situacemi umí poradit. Letná nedokázala na tento gól nijak odpovědět, míč se nacházel především ve středu hřiště a chvílemi utkání připomínalo spíše boj o střed hřiště, než fotbalové utkání o gólech. Jenže byl to právě domácí tým, který byl v jednobrankové výhodě a nepotřeboval hrát, jenže situace se změnila v 35. minutě, kdy se jejich vedení ještě zvětšilo. A zasloužil se o to opět útočník Martin Otýs. Tentokráte se jednalo čistě o jeho gól. Z levé strany si navedl balón ke středu hřiště, obešel dva protihráče a přesnou střelou rozvlnil síť.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s trochu větší vervou a přesnější kombinací. Malesice, vědomy si dvoubrankového náskoku, si ale hrály "svoje" a soupeře do žádných velkých šancí nepouštěly. Naopak v 66. minutě udeřili domácí potřetí. David Punčochář dostal krásný balón proti noze a střelou zhruba z hranice penalty překonal brankáře Baranského. Utkání nám poté příliš krásy nenabídlo, ale účel světí prostředky a Malesice si tak připsaly další důležité tři body v cestě za celkovým vítězstvím v městském přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
František Otýs (trenér): První poločas se Letná k ničemu nedostala, my jsme dali dva góly. Ve druhém poločase už byli trochu lepší, ale my jsme si přidali třetí branku a v klidu jsme zápas dohráli.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Gärtner (hráč): Nastoupili jsme bez hlavních opor, v utkání jsme chtěli bodovat. Soupeř byl o něco lepší, měl optický tlak a dostali jsme první dva hloupé góly. Neměli jsme ani moc šancí, respektive žádnou nebezpečnou.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
O. Brousil [-] - L. Hofmeister [-] (87. F. Kerner [-] ) , R. Kazda [-] , M. Legát [-] , M. Otýs [-] , D. Punčochář [-] , O. Žitek [-] , S. Hora [-] , P. Henrich [-] , O. Pondělík [-] (85. J. Čech [-] ) , T. Čečil [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
J. Baranský [-] - M. Šampalík [-] , J. Diviš [-] , J. Rada [-] , J. Horčík [-] - Z. Soukup [-] , J. Gärtner [-] , M. Geiger [-] , J. Jelínek [-] - M. Smolák [-] , T. Vozka [-] (72. M. Petrák [-] ) -

ŽK: 82. L. Hofmeister - 80. M. Smolák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Buša Milan - ŽÁK Adam, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.