4:1
(3:1)
32. M. Ráb
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota si dle předpokladů poradila se Spojemi


Branky


11. M. Kučera , 17. M. Kučera , 20. Z. Paul , 61. M. Kučera (p.) - 32. M. Ráb
0

Třetí tým tabulky ze Lhoty patří k tomu nejlepšímu, co nám může městský přebor nabídnout. To, že se ve Lhotě příliš nevyhrává věděli určitě i hráči Spojů, kteří jsou ale známí tím, že nikdy nic předem nevzdají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhotu nastartoval za vítězstvím kapitán Miroslav Kučera již v jedenácté minutě, když si narazil s Křížkem a zkušeně poslal míč podél gólmana k tyči. A tento hráč, zřejmě namlsaný předchozím úspěchem, se prosadil o šest minut později opět. Tentokráte dokázal zužitkovat ukázkově zahranou standartní situaci a hlavou poslal míč za záda brankáře Žáčka. S hosty to již teď vypadalo zle nedobře, a to ještě nevěděli, co přijde za tři minuty. Po dalším výpadu domácích se balón dostal až do malého vápna Spojů, kde se nejlépe zorientoval mladý Zdeněk Paul, který dopravil kulatý nesmysl přesně na místo určení, tedy do sítě hostujících fotbalistů. Po necelé půlhodině utkání se mohli zaradovat také hosté, Michal Ráb svým gólem dal svému týmu ještě naději na nějaký bodový zisk z tohoto utkání.

Domácí hráči si byli dobře vědomi dvoubrankového vedení a za žádnou cenu se ho nechtěli vzdát. Spoje se ještě pokoušely ze zápasem něco udělat, na kolena je ale srazil faul ve vlastním vápně na lhotského Křížka. Nařízený pokutový kop proměnil zkušeně opět kapitán Miroslav Kučera. Zapsal si tak v utkání třetí zářez a stanovil tím také konečný výsledek, neboť ani jeden z týmů se již do žádně větší šance nedostal. Tři body tedy zůstaly ve Lhotě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Josef Humeník (hrající trenér): Dneska se nám zápas povedl, od začátku jsme byli lepším týmem a rozhodli jsme hned v prvních třiceti minutách, kdy jsme dali tři góly. Oni do poločasu snížili, ale ve druhé půli jsme přidali pojistku.




Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Kračmer [-] - F. Rohrer [-] (65. L. Böhm [-] ) , J. Horník [-] , J. Švík [-] , J. Záhrobský [-] - L. Čejka [-] (76. P. Valenta [-] ) , V. Křelina [-] , M. Kučera [-] , P. Korous [-] - D. Křížek [-] , Z. Paul [-] (46. M. Strejček [-] )

SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - J. Schneider [-] (73. A. Radvanovský [-] ) , M. Vričan [-] , P. Bouřil [-] , D. Bulant [-] , M. Sartorius [-] , J. Nosek [-] , M. Ráb [-] (80. V. Tomrdle [-] ) , L. Mareška [-] , M. Makkai [-] , M. Cigler [-]

ŽK: 69. P. Korous - 37. P. Bouřil . ČK: 75. M. Sartorius .
Hráči zápasu: M. Kučera - M. Ráb .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lhoták Luděk - KOMÍNEK Jiří, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.