2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Košutka doma udolala Vodní stavby


Branky


0

Ačkoliv se Košutka nachází pořád na dně tabulky městského přeboru s velkou ztrátou na předposldní Letnou a Spoje, tak rozhodně nehází flintu do žita. Tentokráte se o její síle přesvědčili na vlastní kůži hráči "vodníků".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nám nenabídl příliš mnoho šancí, jak se dalo od týmů ze spodní části tabulky čekat. Že by se ale jednalo o nezáživný fotbal, se říci nedá. Ani jeden z mančaftů nechtěl udělat chybu a nabídnout tak soupeři šach, takže se oba týmy soustředili hlavně na defezívu a vše musel rozlousknout druhý poločas.

Do něj vlítli jako uragán domácí hráči. Ve 47. minutě se po rohovém kopu nejlépe zorientoval Radim Červeňák a hlavou přes brankáře poslal svůj tým do vedení. Následující plán Košutky byl jednoznačný, udržet vedení a získat tak tři body. Už to vypadalo, že se jim to povede a nejtěšnější možné vedení uhájí, ale v 75. minutě neuhlídali domácí hráči Václava Koláře, který nikým nebráněný pohodlně hlavičkoval do brány. Po dvou hlavičkách jsme tedy viděli dva góly, po jednom na každé straně a rozhodnout tedy musely pokutové kopy.

V rozstřelu měli domácí hráči stoprocentní úspěšnost, hostě se dvakrát zmýlili, což znamenalo jediné - bod navíc pro Košutku!



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (hráč): V zápase jsme měli, zejména v druhém poločase, herní převahu. První poločas byl bez nějakých významných šancí. Oba týmy pak chtěly strhnout vedení na svoji stranu, my jsme měli tři gólovky, ale bohužel jsme nastřelili dvakrát tyč.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
J. Frémund [-] - P. Zigmund [-] , R. Červeňák [-] , R. Červeňák [-] (60. L. Stupka [-] ) , J. Novák [-] , J. Svoboda [-] , J. Prokeš [-] , P. Vařeka [-] (46. M. Langmajer [-] ) , M. Džilič [-] , S. Vokáč [-] (70. N. Scimeni [-] ) , R. Holý [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
M. Dvorský [-] - J. Krušina [-] , J. Větrovský [-] , J. Egermajer [-] , M. Novák [-] (80. J. Haišman [-] ) - M. Lochman [-] (46. M. Štolka [-] ) , V. Kolář [-] , M. Šedivý [-] , T. Bláha [-] (85. P. Marek [-] ) - M. Pavlíček [-] , P. Hrdlička [-] -

ŽK: 66. M. Novák , 75. J. Egermajer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žák Adam - SCHNEIDER Josef, HAČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.