2:1p.
(0:1)
16. L. Böhm
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka brala cenný bod navíc


Branky


0

Poslední Košutka přivítala na svém hřišti třetí Lhotu. Před zápasem by si člověk řekl - jasná výhra hostů, ale ono to zase tak jednoznačné nebylo, jak se mohlo čekat. Nutno dodat, že terén byl velmi těžký, ale bylo to pro oba mančafty stejné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali otěží zápasu hned od úvodu a zanedlouho to přineslo ovoce. V 16. minutě dostal míč za vápnem Lukáš Böhm, neváhal a vypálil. Svoji střelu ještě otřel o obránce tak šťastně, že míč zapadl rovnou do brány. Po góly byl zápas opravdu velmi vyrovnaný a vyrovnané mohlo být ještě do poločasu také skóre. Jenže domácí nařízenou penaltu neproměnili, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Druhý poločas pokračoval v nastoleném trendu a každý chvilku tahal pilku. Vytoužené vyrovnání nakonec také přišlo. V 62. minutě udělali hosté chybu v obraně, balón se dostal až do vápna, kde ho na nadvakrát dostal do brány Jiří Svoboda. Utkání tak nějak plynulo, bojovalo se hlavně o střed hřiště a i když ke konci Lhota mocně tlačilo, nakonec vše dospělo až do pokutových kopů. 

V penaltách uspěli domácí, neboť byli stoprocentní, narozdíl od svého soupeře, který dvakrát vůbec netrefil bránu. Košutka si tedy ze zápasu odnáší dva body, které mají cenu zlata.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (hráč): Zápas to byl bojovný na nepříjemném terénu, oboustranně vyrovnaný. Byl to boj hlavně ve středu hřiště. Posledních deset minut nás soupeř zatlačil.

TJ Sokol Lhota B
Josef Humeník (hrající trenér): Byl to fotbal bez šancí na špatném terénu.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
J. Frémund [-] - R. Červeňák [-] , J. Prokeš [-] (63. L. Stupka [-] ) , M. Trnka [-] , J. Svoboda [-] , J. Novák [-] , P. Kerndl [-] , R. Červeňák [-] (46. M. Langmajer [-] ) , J. Stanka [-] (36. D. Vlček [-] ) , S. Vokáč [-] , R. Holý [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - L. Böhm [-] (59. J. Humeník [-] ) , M. Cink [-] , J. Švík [-] , J. Záhrobský [-] - P. Korous [-] , M. Kučera [-] , V. Křelina [-] , L. Čejka [-] - Z. Paul [-] (61. M. Strejček [-] ) , D. Křížek [-]

ŽK: 53. M. Langmajer , 75. R. Holý - 24. L. Böhm , 56. M. Kučera , 75. J. Záhrobský . ČK: 75. M. Trnka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Burda Václav - MRÁZ Radek (N), HRDLIČKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.