Železnice se štěstím vyhrála v Milíčevsi 0:1.


Branky


0

Železnice přijela na derby zápas do nedaléké Milíčevse s odhodláním získat nějaké body do tabulky s nepříjemným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla branka hostujícího Bartáka na 0:1.

Začátek zápasu byl opatrný z obou stran a spíše byl dán důraz na defenzivní taktiku v podání obou týmů. Po úvodním oťukávání se pomalu osmělovaly i útočné vazby jak Milíčevse, tak Železnice. Obranné šiky ale nepouštěli ofenzivní hráče do nějakých výraznějších šancí a když už útoční hráči ohrozili branku, na místě byli vždy spolehliví brankáři. Na straně domácích si nulu držel Bursa Martina a na straně hostujícího týmu svoji svatyni chránil Šuk Petr, který se za svůj výkon probojovali na gólmanské místo do sestavy 17. kola okresního přeboru. Domácí brankář přece jenom do konce poločasu kapituloval, když v 31. minutě vstřelil branku hostující hráč Daniel Barták a skóre zápasu se změnilo na 0:1. Do poločasu již branka nepadla a tak do kabin odcházeli šťastnější hosté. 

Domácí zahodili několik šancí a Železnice proto vyhrála 0:1.

V milíčevské kabině muselo být o poločase hodně dusno, protože výkon týmu byl spíše o soutěž níže. Především bylo potřeba zlepšit přechodovou fázi do útoku a zlepšit zakončení ofenzivních hráčů. V druhém poločase byl již obrázek hry jasnější a bylo jasné, kdo je domácím týmem. Milíčeves se začala čím dál více tlačit do útoku, ale v bráně stál jako kouzelník brankář Šuk, který jakoby začaroval domácí snipery. Šancí se urodilo docela mnoho, ale nemohoucnost domácích hráčů znamenala šťastné vítězství Železnice 0:1. Faktem oslabení útočné vazby bylo i odstoupení střelce prvního gólu Bartáka D., který musel střídat v 53. minutě z důvodu zranění. Tři body putovali do tabulky pro tým ze Železnice, ale zápasu by spíše slušela remíza. Když ale domácí nevstřelí branku, nemohou pomýšlet na bodový zisk.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (hráč Milíčevse): Zápas mel skončit dělbou bodů a o tom jednom na víc měli rozhodnout penalty. První půlku měla ze hry víc Železnice, druhou zase mi, ale ten vyrovnávaci gól jsme prostě nedali.

TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel Železnice): Domácí byli aktivnější a poměrně snadno se dostávali k zakončení, šance ale ještě snadněji zahazovali, a tak jsme se štěstím odvezli všechny body. Z naší strany těžko někoho pochválit – snad jen Beránek zahrál  nad průměr.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hron Miroslav - SKRBEK Josef, STŘÍŽKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.