0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Nové Paky překvapivě ztratil body a se Žlunicemi prohrál po penaltovém rozstřelu 0:1.


Branky


0

Dal se očekávat zápas, ve kterém bude udávat tempo hry vedoucí celek tabulky z Nové Paky, ale na druhé straně Žlunice nepřijely do Nové Paky s poraženeckou náladou a také do bylo ve výsledku znát, když domácí tým obraly o dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváci branku neviděli - 0:0.

Ve 12. kole okresního přeboru došlo na souboj s druhým mužstvem, které domácímu lídrovi tabulky z Nové Paky již v podzimní části sebralo bod za remízu. A tak se dal očekávat vyrovnaný zápas, který nejspíš rozhodne třeba i jen jedna chyba v obranné řadě, protože jistě nepřijeli hosté ze Žlunic s útočnou taktikou. Hosté přijeli naopak s taktikou dobré obrany, podtržené výbornou defenzivní prací všech hráčů základní sestavy. Od samého začátku tuto taktiku dodržovali a ta jim také výborně vycházela. Na druhé straně byli hosté v protiútoku nebezpeční a nebáli se ohrozit domácího brankáře. Domácí měli mírnou územní převahu, ale dobrý výkon hostujícího brankáře Smutného nedovolil vstřelit domácím branku. A to měli domácí ve 20. minutě výhodu pokutového kopu, který ale neproměnili. Proto oba týmy odcházeli do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Ani druhý poločas divákům taky radost z gólu nepřinesl a musel rozhodnout penaltový rozstřel.

Všichni přítomní diváci očekávali, jak se bude druhý poločas vyvíjet. Dalo se očekávat, že se druhý poločas bude hrát v podobném stylu jako ten první. Bylo tomu opravdu tak a druhý poločas se nesl ve stejném stylu. Domácí se snažili vyzrát nad obrannou řadu hostujícího týmu ze Žlunic, ale to se jim ovšem moc nedařilo a vedoucí branku se jim nepodařilo vstřelit. Největší šanci domácích měl v 79. minutě Rosputniak. Ovšem hostující brankář Smutný jeho střelu z trestného kopu vytěsnil na rohový kop.  Největší šance hostujícího týmu přišla v 88. minutě, když útočící hráč obešel i brankaře domácích, ale štěstím pro domácí bylo, že útočící hráč selhal v koncovce a jeho střela trefila na čáře stojícího bránícího hráče. Branka v základní hrací době tedy nepadla a o vítězi zápasu musel rozhodnout penaltový rozstřel, který dopadl nakonec lépe pro hostující tým.

V pokutových kopech byl hostující tým úspěšnější a připsali si druhý bonusový bod.

Penaltový rozstřel je vždy loterie a tentokráte se štěstí přiklonilo na stranu hostujícího týmu, který si z půdy lídra tabulky okresního přeboru odvezl dva cenné body a potvrdil, že na tým y Nové Paky umí hráči ze Žlunic zahrát vždy dobrý zápas.



Ohlasy k zápasu


1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér Nové Paky): Hosté si do Nové Paky přijeli pro nějaký ten bod a ten si také zcela zaslouženě odvezli. Našim hráčům nemám co vytknout, zápas chtěli vyhrát, bohužel se nám to nepovedlo. V tomto utkání mě potěšil výkon Tomáše Ulricha a návrat Lukáše Jisla po zranění.

TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (vedoucí Žlunic): Hráči zvládli zápas na výbornou. Na to že nám chyběli tři hráči ze základu a další hráli se zraněním tak zápas dopadl pro nás dobře. Hlavně Smutný předvedl v bráně exceletní výkon kdy v prvním poločase chytil penaltu, a během zápasu pochytal spoustu nebezpečných centrů do vápna a nakonec uspěl i v penaltovém rozstřelu kdy mu nedali ani jeden gól. Také se musí uznat že hráči Nové Paky byli po většinu zápasu fotbalovějším týmem a my hlavně bránili. Ale i tak jsme mohli vyhrát když Postolka v 88. minutě trefil ve výborné šanci pouze bránícího hráče stojícího na brankové čáře.



Sestavy


1. FK Nová Paka
P. Strohschneider [-] - T. Ulrich [-] , D. Wojcik [-] (75. J. Richter [-] ) , T. Fišar [-] , L. Brádle [-] , J. Lenfeld [-] , D. Rosputniak [-] , J. Vrbka [-] , P. Machát [-] , L. Jisl [-] , O. Krejčí [-] (62. M. Sochor [-] )

TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - Z. Myška [-] , M. Postolka [-] , J. Calta [-] , O. Sys [-] , O. Tomi [-] (89. O. Vitvar [-] ) , T. Pižl [-] , J. Kroupa [-] , P. Jiřička [-] , O. Šádek [-] , P. Calta [-]

ŽK: 84. J. Richter - 12. O. Šádek , 60. Z. Myška .
Hráči zápasu: L. Jisl - J. Smutný , O. Šádek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Materna Zbyněk - LUKEŠ Ivan (N), WOLF Hynek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.