4:3
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice pokračuje v tažení na Jaroměř


Branky


22. V. Krčil , 40. P. Hlávko , 79. T. Slabý , 81. T. Slabý (p.) - 68. D. Šubrt , 76. M. Karel , 88. M. Karel
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlné vedení v poločase

V jednom ze dvou nedělních utkání nás čekal souboj dvou mužstev, kterým se momentálně velmi daří. Utkání začalo ve svižném tempu a oba týmy si nic nedarovali v soubojích. Domácí, jak už je u nich zvykem se dostali do vedení ve 26. minutě po pěkné akci z pravé strany hřiště a následná centr si před brankou našel Krčil a dokázal ho usměrnit do branky. Ve 39. minutě mohlo být srovnáno zásluhou Karla, ale to by nesmělo být domácího gólmana, který krásným zákrokem vytáhl míč na brankové čáře. To znovu nastartovalo domácí gólovou mašinu, která v poslední době šlape tak, jak má. Do dvoubrankového vedení dostal domácí tým Hlávko, jehož krásná střela z hranice šestnáctky mířila přesně.  

Velichovky potrápily v druhé části Jesenici

Druhá půle začalo opět lépe pro domácí, když vedení mohl pojistit Krčil svým únikem přes celé hřiště, který však nakonec nedokázal využít. Tím pustil hostující hráče ke slovu. V 64. minutě jejich několikanásobná palba zůstala neproměněna, ale o 4 minutky později se nakonec dočkali, když Šubrt snížil na 1:2. Následovala samostatné akce Karla a bylo vyrovnáno.  Pak se ale dostal ke slovu Slabý z Jesenice. Nejprve svojí přízemní střelu zamířil do branky hostů a následně dokázal proměnit penaltu a Jesenice znovu vedla o 2 branky. V závěru zápasu ještě Dolany bojovaly a Karel ještě dokázal snížit na 4:3. Nakonec to bylo všechno, co se v zápase událo a tak z poměrně vyrovnaného zápasu zůstávají body novu v Jesenici.  



Sestavy


TJ Sokol Velká Jesenice
J. Palasman [-] - L. Hadvich [-] , J. Marel [-] , D. Otava [-] , P. Ježek [-] - M. Kožený [-] (81. T. Lášek [-] ) , P. Hlávko [-] , V. Lelek [-] , T. Slabý [-] - J. Čermák [-] (77. P. SKlenář [-] ) , V. Krčil [-] -

TJ Velichovky
T. Hasník [-] - M. Karel [-] , R. Munzar [-] , M. Novotný [-] (84. M. Dočekal [-] ) , M. Šubrt [-] , V. Šolc [-] , M. Resl [-] , J. Kašpar [-] (85. M. Sodomka [-] ) , M. Novotný [-] , O. Runkas [-] , D. Šubrt [-]

ŽK: 55. T. Slabý , 65. J. Čermák , 67. M. Kožený - 15. V. Šolc , 30. M. Karel , 80. J. Kašpar , 88. R. Munzar .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Gieci Jan - TŮMA Lukáš, FRANĚK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.