Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:00

18.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mezilesí přehrálo Teplice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezilesí si 2x zajistilo vedení

V sobotu nás od 16:00 čekal zápas v Mezilesí, kam přijel tým z Teplic. Už od samého počátku zápasu se domácí hnali za vítězstvím. V jejich snaha ale přišla vniveč, protože jejich úsilí přibrzdil praporek pomezního rozhodčího, který nejprve zastavil Navrátila a poté i Maixnera střílejícího do branky, která však nebyla znovu uznána díky ofsajdovému postavení. Nakonec se ale skóre měnilo a dočkali se domácí, přesněji Maixner, který se po hezké kombinaci Mezilesí dostal k palebné pozici a poslal domácí do vedení. Hra se poté vyrovnala a začali hrozit i hosté z Teplic, když v 25. minutě dokázal Kretschmer přesně zakončit a bylo srovnáno na 1:1. Domácím se však v té chvíli vlila krev do žil a po pár minutách Vítek poslal odpověď na obdržený gól. První poločas nám již více šancí nenabídl a tak rozhodčí Gieci ho ukončil za stavu 2:1. 

Vítek hrdina zápasu

Po přestávce vládla v šatně domácích určitě dobrá atmosféra, která se projevila i na začátku druhého poločasu. V 46. minutě se dostal k míči Honza Vítek a poslal centr na nabíhajícího Navrátila, který se krásně vyšrouboval a poslal míč za záda Tauchmana a tím uklidnil i domácí, kteří již vedli o 2 branky. Poté ale, jako obvykle se Mezilesí uspokojilo se vedením a přestalo hrát. Následný tlak od Teplic však skončil vez úspěchu, protože Škoda byl nepropustný společně se skvěle hrající obranou a dokázal svojí svatyni ochránit až do posledního hvizdu rozhodčího a tak domácí mohli slavit další body získané doma. 



Sestavy


TJ SOKOL Mezilesí
R. Škoda [-] - M. Hanuš [-] (78. J. Macháček [-] ) , M. Vítek [-] , L. Maixner [-] (89. L. Mesároš [-] ) , J. Otman [-] , J. Drašnar [-] , D. Vaněk [-] , M. Novák [-] , L. Navrátil [-] (62. J. Lazorka [-] ) , J. Vítek [-] (75. A. Škoda [-] ) , M. Kárník [-]

TJ Slavoj Teplice nad Metují
O. Tauchman [-] - J. Šprinc [-] , M. Matouš [-] , D. Kretschmer [-] - D. Kretschmer [-] , D. Kalaš [-] , T. Otta [-] , A. Skuřenský [-] (33. L. Pásler [-] ) , M. Veselik [-] (82. J. Kalaš [-] ) - Z. Fichtner [-] , Š. Kalaš [-]

ŽK: 75. M. Vítek .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Gieci Jan - HOLÝ Milan (N), OUBRECHT Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.