4:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mezilesí vstává z mrtvých


Branky


33. M. Kárník , 46. L. Maixner , 48. M. Novák (p.) , 65. M. Novák - 28. P. Šolc , 37. P. Šolc , 85. P. Bouška
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš se stalo opět pravdou

V pátek se odehrál v Mezilesí zápas, kam přijeli hráči z Meziměstí. Na hřišti se v prvních 25 minutách nic výrazného nedělo, i když Meziměstí šikovně kombinovalo, ale k výraznějším šancím to nevedlo. Ve 28. minutě se dostal od výraznější šance Milan Vítek, který však tváří v tvář gólmanovy dokázal zakončit pouze do něj a odražený míč se po ose přihrávek dostal až na „šutéra“ Petra Šolce, který je v zakončení přesný, což nám znovu ukázal střelou  k tyči.  O pár minut později jsme viděli krásný fotbalový moment, kdy Kárník zahrával přímý kop z hranice velkého vápna a svojí střelou nedal brankáři šanci. Chvíli na to byl u míče opět Kárník, tentokrát na opačné straně si našel slabší chvilku, když podcenil skákavý míč, ke kterému se dostal kdo jiný než Šolc a do stejného místa jako v prvním případě zakončil přesně. 

Prostřídaná sestava dala Mezilesí nový impuls

Do druhého poločasu udělal trenér domácích řadu změn v sestavě a střídající Maixner se za nabídnutou šanci odvděčil, jak nejlépe mohl, když si našel přihrávku od Milana Vítka a srovnal stav utkání na 2:2. To byl zlomový moment zápasu, který dal Mezilesí velkou sílu do dalších minut. Ve 48. minutě byl sražen domácí útočník hostujícím brankářem a kopala se penalta. Tu si na starost vzal Michal Novák a poslal nekompromisně Mezilesí do vedení. Poté se ale dostali ke slovu hosté, kteří začali Mezilesí jednoznačně přehrávat a bylo otázkou času, kdy dají branku.  Proti jejich aktivitě byl domácí Novák, který si naběhl na rohový kop a hlavou zamířil přesně.  Hosté se nakonec dočkali snížení, kdy obrana Mezilesí nedokázala odkopnout míč, který se odrazil k Bouškovi a ten mířil mezi tři tyče.  Do konce zápasů se již více nestalo a tak domácí získali cenné 3 body. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Mezilesí
David Bárta - Mezilesí: Domácí bojovali, hosté byli fotbalovější, ale domácí z minima vytěžili maximum.




Sestavy


TJ SOKOL Mezilesí
R. Škoda [-] - V. Krecl [-] , J. Otman [-] , D. Dvořáček [-] (46. L. Maixner [-] ) , J. Vítek [-] , J. Drašnar [-] , M. Novák [-] , M. Kárník [-] , D. Švika [-] (50. J. Macháček [-] ) , M. Hanuš [-] (86. M. Hůlka [-] ) , M. Vítek [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - J. Kubeček [-] , P. Šolc [-] , M. Gereg [-] , J. Matusek [-] (59. P. Bouška [-] ) , A. Poliak [-] , P. Šprinc [-] , A. Borůvka [-] (70. O. Slovák [-] ) , P. Urban [-] , L. Hanák [-] , R. Jirásek [-]

ŽK: 87. M. Vítek - 47. P. Čížek , 65. A. Borůvka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Gieci Jan - VANÍČEK Michal, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.