Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víkend plný derby uzavřelo to královédvorské


Branky


0

I expert tohoto kola očekával, že právě toto utkání by se mohlo stát jedním z taháků kola. Očekával také těsnou výhru hostí. Jakoby se stal prorokem, jelikož se vše do puntíku vyplnilo. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané první dějství uzavřel Černota

 V Královédvorském derby potřebovali domácí bodovat, aby si vylepšili postavení v boji o záchranu, zatímco hosté zase chtěli pokračovat ve své jarní jízdě a stíhat špičku tabulky. Vstup do utkání vyšel lépe hráčům  hostující Vítězné. Robek si zaběhl za obranu domácích pro přihrávku do velkého vápna a mazácky přehodil vysokého brankáře Hlušičku. Domácí spoléhali hlavně na brejky a útočné duo Brádle-Lashchuk. A právě ukrajinský forvard při jednom protiútoku ukázal svou sílu a nekompromisní ranou pod břevno vyrovnal proti favoritovi na 1:1. Nehrála se příliš pohledná ale ani opatrná hra. Hráči obou týmů chtěli útočit skrze dlouhé míče. Těsně před přestávkou hosté využili toho, že domácí zaváhali při odkopu z malého vápna a ze vzniklého zmatku těžil Černota a poslal těsně před přestávkou Vítěznou do vedení. 

Hrůzostrašný závěr pro domácí

Druhý poločas začali aktivněji domácí a velmi brzy byli odměněni vyrovnávací brankou. Brádle převzal míč na hranici ofsajdu a střelou po zemi prostřelil bezmocného brankáře Daniela. Nerozhodný stav se pak mohl několikrát změnit, do větších šancí se dostávala hostující Vítězná, která celkově převzala iniciativu zápasu. Domácí jednou zachránila dokonce tyč. Když už se zdálo, že zápas dospěje do penalt, Vojtíšek ve druhé minutě nastavení poslal z 35 metrů přímý kop směrem na branku a jeho centr k údivu všech skončil v síti, protože gólman Hlušička si zařval: "Mám!", jenže balón ho přeplachtil.



Ohlasy k zápasu


FK Mostek
Vedoucí mužstva domácích: Je obrovská škody, že jsme z utkání nevytěžili jediný bod, scházel takový kousek.




Sestavy


FK Mostek
J. Hlušička [-] - R. Záruba [-] , D. Duchek [-] - V. Jirák [-] , J. Polák [-] (11. J. Piwko [-] ) - T. Krkonoška [-] - J. Brádle [-] , O. Lashchuk [-] , M. Plch [-] , L. Truhlář [-] , M. Bogáň [-]

Sokol Vítězná
J. Daniel [-] - L. Čechovič [-] , O. Pacák [-] , D. Tichovský [-] - M. Vojtíšek [-] , T. Krákora [-] (61. E. Pivoňka [-] ) , P. Černota [-] (85. T. Ježek [-] ) , O. Poloprudský [-] , V. Vladeka [-] - V. Robek [-] , L. Andrle [-]

ŽK: 53. J. Brádle , 73. J. Piwko - 53. L. Čechovič , 89. V. Robek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MATĚJKA Jakub - PRACNÝ Luboš, ŠPULÁK Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.