2:1
(2:1)
42. O. Pelikán (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2016 17:30

14.kolo, Jihomoravský | Brno - město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Svratky podruhé v řadě prohrálo


Branky


5. O. Ratiborský , 30. O. Ratiborský (p.) - 42. O. Pelikán (p.)
0

V úterý se hrálo vložené 14. kolo II. brněnské třídy. Jedním se zápasů byl duel mezi Chrlicemi a béčkem Svratky Brno. O víkendu Svartka překvapivě prohrála s Jundorvem 3:2, naopak Chrlice si poradily s béčkem Bosonoh v poměru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se kopaly 2 penalty

Do zápasu lépe vstoupily Chrlice, které se hned v 5. minutě dostaly do vedení, díky střele Baboshy, kterou sice ještě stačili zblokovat obránci, ale na dorážku Ondřeje Ratiborského už nedosáhli - 1:0. Po této rychlé sprše dolehla na mladý tým Svratky nervozita. Nechtěli po druhé v řadě prohrát, a tak se tlačili dopředu, ovšem jejich útoky dobře likvidovala chrlická obrana. Ve 25. minutě byl pro domácí nařízen pokutový kop za, přistrčení střílejícího hráče, kterého se ujal Ondřej Ratibotský a s přehledem vstřelil svoji druhou branku v tomto zápase - 2:0. Pokutový kop byl odpískán ve 42. minutě i na druhé straně za podobný zákrok. Ondřej Pelikán penaltu proměnil a upravil výsledek na 2:1

Chrlická defenziva ztrátu bodů nepřipustila

Jako v minulém zápase, Svratka začala dominovat až ve druhém poločase, ale nějakého většího ohrožení branky se fanoušci nedočkali. Po celý zápas se Svratka snažila protihráče přehrát kombinací, zatímco domácí hráli na rychlé přechody do útoku. Po jednom z nich se v šanci ocitl Berger, ovšem svou příležitost prováhal a vybojoval nakonec jen rohový kop. Ještě jednu šanci měl domácí Novák, který se řítil sám na Belzu, ale ten mu stačil zmenšit úhel, a tak šanci neproměnil. V posledních minutách se už nic zásadního nestalo. Obrana Chrlic pracovala poctivě a nedovolovala moc hostům s výsledkem něco udělat.



Ohlasy k zápasu


SK Chrlice
Tomáš Doležal (Hráč): Naše mužstvo se sešlo ve velmi silné sestavě. Rozhodla naše obrana, která celý zápas perfektně pracovala. Zápas rozhodly dvě branky Ratiborského z prvního poločasu. Celé mužstvo podalo výborný a bojovný výkon. Zápas to byl běhavý a náročný hlavně po fyzické stránce.




Sestavy


SK Chrlice
O. Knop [-] - R. Husák [-] , L. Stehlík [-] - O. Ratiborský [-] , L. Berger [-] - H. Krochmalný [-] , E. Babosha [-] - J. Nezval [-] (18. L. Novák [-] ) , T. Němec [-] (83. M. Macek [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Rozsypal [-] (52. M. Kabát [-] )

FC Svratka Brno B
J. Belza [-] - F. Kantar [-] , V. Veselý [-] - P. Cyprian [-] , P. Kohout [-] , O. Pelikán [-] - M. Beránek [-] - D. Gryč [-] (66. Z. Hřebíček [-] ) , T. Malůšek [-] , L. Hodaň [-] (46. I. Langer [-] ) , L. Elis [-]

ŽK: 66. D. Gryč , 90. P. Kohout .
Místo: Blümlova. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šidlo David - SUCHAR Zdeněk, SMETANA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.