0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2016 17:00

14.kolo, Jihomoravský | Brno - město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lískovec vybojoval důležitou výhru


Branky


0

Ve vloženém 14. kole hrály Obřany proti Lískovci. Lískovec potřeboval vyhrát, aby předskočil Svratku a ještě mohl přemýšlet o postupu. Zápas to byl těžký, ale díky brance kapitána Pařízka se jim podařilo vyhrát nejtěsnějším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta

Úvod zápasu se určitě musel líbit všem fanouškům, ovšem už méně oboum trenérům, kterým musel zešedivět nejeden vlas. Bylo k vidění mnoho šancí na obou stranách. Nebezpečnější byli ze začátku domácí, ale Pospíchal jim likvidoval jednu šanci za druhou. Na druhé straně se dostal do vyložené příležitostí, kdy mu míč předložil Pařízek, ale samostatný průnik nedokázal proměnit. Ke konci poločasu rozhodčí odpískal pokutový kop pro domácí, když soupeře stáhl Doležal, ale tvrdá střlela zamířila do břevna, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Rozhodl kapitán Pařízek

Ve druhém poločase se nic nezměnilo. Hosté jen začali více útočit a postupně přebrali iniciativu. Tlačili se do stále více do brány, ale to mělo za důsledek pár rychlých protiútoků, které Obřany nedokázaly proměnit. Hosté měli šanci na otevření skóre, když Hulánek centroval, míč se dostal k Lagronovi a ten hlavou těsně minul branku. V 68. minutě Mach přihrál Martinu Pařízkovi, který z vápna vystřelil nechytatelnou střelu, která se ještě od tyče odrazila do sítě - 0:1. Od té doby to byli domácí, kteří určovali tempo hry. V 80. minutě byli blízko vyrovnání, kdy po reflexivním zákroku brankáře Pospíchala, v nepřehledné situaci projel míč pod některým z domácích útočníků. Hosté už si stačili těsný výsledek pohlídat a vyhráli 0:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Starý Lískovec
Martin Pařízek (kapitán): Utkání nabídlo mnoho šancí, zvláště na straně domácích, ale při troše štěstí a velkému umu brankáře Pospíchala si odvážíme, pro nás, více než zlaté tři body.



Sestavy


SK Obřany
T. Otradovský [-] - M. Mlaskač [-] (78. P. Turek [-] ) - M. David [-] , Z. Gothard [-] , Z. Luner [-] , T. Pelikán [-] (59. T. Winkler [-] ) , V. Krejčí [-] , J. Jehlička [-] (56. L. Sabela [-] ) , L. Holý [-] , J. Slomek [-] (46. E. Bonisch [-] ) , J. Jedlička [-]

TJ Tatran Starý Lískovec
T. Pospíchal [-] - O. Doležal [-] , T. Hůrek [-] (46. J. Lagron [-] ) , M. Mach [-] , P. Hulánek [-] , T. Voborník [-] , L. Tesař [-] , T. Pfeiffer [-] (63. L. Hattoň [-] ) , M. Pařízek [-] , M. Kouřil [-] , L. Voborník [-] (80. L. Hrazdira [-] )

ŽK: 42. M. Mlaskač , 90. E. Bonisch - 70. O. Doležal .
Místo: Zlatníky. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Beneš Jiří - KYPR Jan, POJSL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.