0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Říčanech branka nepadla


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná šance

Utkání začalo ve znamení velké nervozity na obou stranách hřiště. Ve 4. minutě se Říčany dostali po pravé straně k centru, který mířil přesně na hlavu útočníka, ale gólman Střelic ji parádním zákrokem vyrazil na roh. Domácí zahrávali tři hory v řadě, ale nic zajímavého se neudálo. Střelice byly ze začátku špatné v kombinaci a nedokázali udržet balón na svých kopačkách. Hra se spíše odehrávala mezi šestnáctkami a do poločasu se už nic zajímavého neudálo, a tak odešli hráči do kabiny s bezbrankovou remízou, když si jedinou šanci zápasu vytvořil na začátku zápasu Říčany.

Branka nepadla

Druhý poločas začali Střelice aktivněji. Po rychlém kontru po pravé straně si vytvořili šanci, ale pozorný brakář domácích si se střelou lehce poradil. A za dvě minuty to byli domácí, když zpoza vápna vystřelili, ale brankář hostí střelu vyrazil. Utkání přinášelo mnoho soubojů, které se odehrávali na polovině hřiště a kvůli nervozině ze strany domácích, kteří se nemohli prosadit. V 70. Minutě to byli opět domácí, ale ani v této šanci nepřekonali brankáře hostů. Když už to vypadalo, že se nakonec domácí prosadí, tak jejich radost přerušil pomezní rozhodní mávnutím ofsajdu. V zápasu žádná branka nepadla, a tak si oba týmy odváží bod za remízu 0:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Říčany
Nemecz Pavel: Toto utkání bylo jen o tom, zda se nám podaří vstřelit branku nebo ne. Hosté pečlivě bránili a my jsme se nemohli dostat do zakončení a když už jsme se dostali tak je podržel brankář.

Fk Střelice
Hanuš Pavel: Dnešní utkání se nám moc nepodařilo a bylo to i vinou zraněními, jelikož jsme nenastoupili v plné sestavě. V celkovém součtu můžeme být rádi za bod a za to že jsme v utkání neinkasovali.



Sestavy


SK Říčany
P. Soustružník [-] - O. Dufek [-] , P. Šuvada [-] , P. Čejka [-] , A. Dufek [-] , M. Rousek [-] , J. Buršík [-] (76. T. Paulec [-] ) , P. Doležal [-] , T. Ráček [-] , D. Dolíhal [-] (74. P. Šváb [-] ) , T. Janoušek [-]

Fk Střelice
P. Maťák [-] - V. Herzán [-] , A. Machát [-] (81. D. Maděránek [-] ) , R. Vaculík [-] , L. Kazda [-] - T. Peška [-] , M. Rýzner [-] , M. Hanuš [-] , P. Machálek [-] - P. Parys [-] (89. V. Driml [-] ) , P. Valouch [-] (87. T. Kroupa [-] )

ŽK: 31. A. Dufek , 41. P. Doležal - 38. V. Herzán , 44. P. Valouch .
Hráči zápasu: R. Vaculík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PECHER Lukáš - TOMSA Jindřich, HUDEC Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.