1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nejtěsnější výhra Peruce. Opět


Branky


0

Stejně jako v minulém kole stačil proti Žíželicím peruckým fotbalistům pouhý jeden gól, i v prvém domácím utkání jara rozhodl osamělý Linhartův gól k zisku 3 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedmdesát diváků na podvečerním slunečném peruckém hřišti vidělo v prvém domácím jarním utkání pěkný a vyrovnaný fotbal. Již od prvých minut se hra přelévala od jedné branky ke druhé. Více střel bylo vysláno na svatyni domácího Jožky Košína, mnohé šly však mimo, některé výborný brankář chytil a jedenkrát zabránilo hostům ke skorování břevno. Domácí více hrozili centry z pravé strany podél branky, nikdy se je však nepodařilo útočícím hráčům zachytit, popřípadě usměrnit za záda brankáře Jenka.

 

Druhá půle začala dobrou hrou obou týmů, stejně jako ta první. Po autovém vhazování a malém boji, se míč dostal v 58. minutě na kopačku domácícho Lukáše Linharta a ten dokázal ze střední vzdálenosti přehodit vyběhnuvšího brankáře hostí. Míč zapadl za jeho záda těsně v pravém rohu branky a bylo to 1:0 pro domácí. Hosté se však nevzdávali a mocně se snažili o vyrovnání. Před brankou jim však nepomohla ani značná výšková převaha. V posledních 10 minutách základního času byl míč více na kopačkách domácích. Sekulův náběh za míčem však stačil zbrzdit brankář Jenek a vyložené šance z malého vápna nedokázali využít Kratina ani Žížek. Výsledek utkání byl stále na vážkách, zvláště ve 4 nastavených minutách, kdy se hosté nastěhovali před peruckou branku. Nejvážnější šanci jim zázračně zlikvidoval při kotoulu zpět Jožka Košín a ani ostatní pokusy se za brankovou čáru také nedostali. Peruc udržela hubené vítězství a opět si připsala 3 body do tabulky OP.

 



Sestavy


FK Peruc
J. Košín [-] - M. Košín [-] , M. Bartoš [-] , R. Aichinger [-] - M. Kratina [-] , L. Linhart [-] , M. Máša [-] , R. Sekula [-] - M. Peterka [-] (80. M. Žižek [-] ) , J. Suchopár [-] , J. Minařík [-] (63. M. Čížek [-] ) -

TJ Sokol Lenešice
M. Jenka [-] - K. Doležal [-] , J. Kadeřábek [-] , A. Sadílek [-] , D. Hodan [-] - T. Kalivoda [-] (5. K. Dittrich [-] ) , J. Vild [-] , F. Kucej [-] (72. T. Zagora [-] ) , B. Štukheil [-] - V. Belan [-] , J. Petříček [-]

ŽK: 43. M. Kratina - 90. J. Vild .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bechynský Tomáš - KOŠÍN Michal (N), ČÁKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.